Duunitori suosittelee
Business Analyst, Strategy

Neste Oyj

Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme Oy Rakennuskultti Ab:lle Espooseen HANKINTAINSINÖÖRIÄ. Työtehtävän kuvaus Hankintainsinöörinä työtehtäviisi kuuluu asiakasyrityksemme uudisrakennus- ja peruskorjaushankkeiden hankintatehtävät sekä materiaalihankinnan sopimusten laadinta. Hakijan profiili Etsimme henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä sekä teknisen alan koulutus. Kokemus hankintatehtävistä on etu, mutta ei edellytys, sillä asiakasyrityksemme kouluttaa sinua tarpeen mukaan. Työntekijänä olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Espoo osto- ja hankinta-alan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintainsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02630 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus