Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme Oy Rakennuskultti Ab:lle Espooseen HANKINTAINSINÖÖRIÄ.

Työtehtävän kuvaus

Hankintainsinöörinä työtehtäviisi kuuluu asiakasyrityksemme uudisrakennus- ja peruskorjaushankkeiden hankintatehtävät sekä materiaalihankinnan sopimusten laadinta.

Hakijan profiili

Etsimme henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä sekä teknisen alan koulutus. Kokemus hankintatehtävistä on etu, mutta ei edellytys, sillä asiakasyrityksemme kouluttaa sinua tarpeen mukaan.

Työntekijänä olet itseohjautuva, joustava ja työhösi sitoutuva. Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin ja työskentelyotteesi on pitkäjänteinen. Arvostamme myös erinomaisia tiimityöskentelytaitoja sekä tarkkuutta ja huolellisuutta. Edellytämme hakijoilta erinomaista tietoteknistä osaamista sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan heti sopivan henkilön löydyttyä suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Oy Rakennuskultti Ab tarjoaa sinulle haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä ammattitaitoisen ja motivoituneen tiimin oman työsi tueksi. Lisätietoja asiakasyrityksestämme löydät täältä: www.rakennuskultti.fi.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille oheisen linkin kautta pian, kuitenin viimeistään 31.10.2016, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.

Työnantaja: Uniflex Suomi Oy Sijainti: 02630 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: puh 040 689 3200 Hakemukset: http://portal.uniflex-fi.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=744 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02630 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 573 000 € 40 %

Liiketoiminnan tulos

-31 000 € 75 %

Liikevoitto-%

-2 % 82 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintainsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02630 - Espoo , osoitteessa 02630 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 35 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa