Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme ELEMENTTIASENNUSTAITOISIA KIRVESMIEHIÄ pääkaupunkiseudun työmaille. Työtehtävän kuvaus Työtehtäviisi kuuluu perustusvaiheen kirvesmiehen tehtävät. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella. Hakijan profiili Edellytämme sinulta: - Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (esim. elementtiasennus, raudoitus, valutyöt) - Alan koulutus katsotaan eduksi - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja tulityökorttia - Sujuvaa suomen kielen taitoa Oman auton käyttömahdollisuus sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki talonrakennus Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elementtiasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa