Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Työpaikkakuvaus


Ulkoasiainministeriö edistää Suomen ja suomalaisten turvallisuutta ja hyvinvointia sekä toimii turvallisen ja oikeudenmukaisen maailman hyväksi. Ulkoministeriö ja sen alainen edustustoverkko ulkomailla palvelevat suomalaisia, suomalaista talouselämää ja yhteiskuntaa, valtion johtoa sekä eduskuntaa.

Suomen edustustot palveluineen ovat koko suomalaisen yhteiskunnan ja kaikkien suomalaisten käytettävissä. Eri maissa sijaitsevien suurlähetystöjen, konsulaattien ja muiden toimipisteiden lisäksi Suomella on edustustoja kansainvälisissä järjestöissä, esimerkiksi YK:ssa. Työn kirjo ulottuu valtioiden välisten suhteiden hoidosta yksittäisten kansalaisten avustamiseen.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.3.2017, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 28.2.2020.
Määräaikaisuuden syy: työn luonne.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 1.11.2016  23:59
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:
Ulkoasiainministeriö hakee Suomen EU-edustustoon maa- ja metsätalousasioiden erityisasiantuntijaa. Virka täytetään 1.3.2017 lukien tai sopimuksen mukaan kolmen vuoden ajaksi. Virkaan nimitystä on mahdollisuus myöhemmin jatkaa enintään kahdella vuodella. Toimikauden kestossa tullaan huomioimaan Suomen tulevan EU-puheenjohtajuuskauden tarpeet.

Erityisasiantuntijan tehtäviin kuuluu ensisijaisesti EU:n maatalous-, elintarvike- ja metsätalousasiat sekä tarvittaessa osallistuminen muiden maatalous- ja kalastusneuvoston työhön liittyvien kysymysten valmisteluun edustuston toimialalla.

Erityisasiantuntija on ulkoasiainhallinnon virkamies ja toimii Suomen Brysselissä olevan pysyvän EU-edustuston päällikön johdon ja valvonnan alaisena.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on ylempi korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Tehtävään valitun tulee olla Suomen kansalainen.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suullinen Kirjallinen Ymmärtäminen Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Virkatehtävien hoitaminen edellyttää maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalojen ja EU:n päätöksentekomenettelyjen tuntemusta. Kokemus tehtäväalan kansainvälisestä yhteistyöstä, toiminnasta EU:n instituutioissa ja työskentelystä EU-asioiden parissa valtioneuvostotasolla luetaan eduksi. Tehtävä sijoittuu nopeatempoiseen kansainväliseen työympäristöön joten tehtävässä tarvitaan paineensietokykyä. Työssä tarvittava kielitaito:
Tehtävän hoitaminen edellytetään hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito, erityisesti ranskan kielen taito, katsotaan eduksi.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Tehtävässä voidaan noudattaa koeaikaa.
Palkkauksen peruste:
Tehtävän palkka: Palkkausryhmä I-III (EUR 4266,89 – 4904,77). Lisäksi maksetaan säädetyt ulkomaankorvaukset.
Työnantaja: Ulkoasiainministeriö Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Kari Valonen
EU-koordinaation ja kansainvälisten asioiden yksikön päällikkö, maatalousneuvos
Puhelin: 0295 162269
Sähköposti: kari.valonen@mmm.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0a83472d-99dd-45f4-b3e1-4f595d4675fa Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Yritystiedot

Toiminimi Ulkoasiainministeriö Y-tunnus 0245973-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisasiantuntija, maa- ja metsätalousasiat, Bryssel, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Ulkoasiainministeriö. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa