Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Ulkoasiainministeriö edistää Suomen ja suomalaisten turvallisuutta ja hyvinvointia sekä toimii turvallisen ja oikeudenmukaisen maailman hyväksi. Ulkoministeriö ja sen alainen edustustoverkko ulkomailla palvelevat suomalaisia, suomalaista talouselämää ja yhteiskuntaa, valtion johtoa sekä eduskuntaa.

Suomen edustustot palveluineen ovat koko suomalaisen yhteiskunnan ja kaikkien suomalaisten käytettävissä. Eri maissa sijaitsevien suurlähetystöjen, konsulaattien ja muiden toimipisteiden lisäksi Suomella on edustustoja kansainvälisissä järjestöissä, esimerkiksi YK:ssa. Työn kirjo ulottuu valtioiden välisten suhteiden hoidosta yksittäisten kansalaisten avustamiseen.

TYÖTEHTÄVÄT
Ulkoasiainministeriö hakee Suomen EU-edustustoon maa- ja metsätalousasioiden erityisasiantuntijaa. Virka täytetään 1.3.2017 lukien tai sopimuksen mukaan kolmen vuoden ajaksi. Virkaan nimitystä on mahdollisuus myöhemmin jatkaa enintään kahdella vuodella. Toimikauden kestossa tullaan huomioimaan Suomen tulevan EU-puheenjohtajuuskauden tarpeet.

Erityisasiantuntijan tehtäviin kuuluu ensisijaisesti EU:n maatalous-, elintarvike- ja metsätalousasiat sekä tarvittaessa osallistuminen muiden maatalous- ja kalastusneuvoston työhön liittyvien kysymysten valmisteluun edustuston toimialalla.

Erityisasiantuntija on ulkoasiainhallinnon virkamies ja toimii Suomen Brysselissä olevan pysyvän EU-edustuston päällikön johdon ja valvonnan alaisena.

VAATIMUKSET
Virkatehtävien hoitaminen edellyttää maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalojen ja EU:n päätöksentekomenettelyjen tuntemusta. Kokemus tehtäväalan kansainvälisestä yhteistyöstä, toiminnasta EU:n instituutioissa ja työskentelystä EU-asioiden parissa valtioneuvostotasolla luetaan eduksi. Tehtävä sijoittuu nopeatempoiseen kansainväliseen työympäristöön joten tehtävässä tarvitaan paineensietokykyä.
Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on ylempi korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Tehtävään valitun tulee olla Suomen kansalainen.
Tehtävän hoitaminen edellytetään hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito, erityisesti ranskan kielen taito, katsotaan eduksi.
Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Erinomainen , Kirjallinen: Erinomainen , Ymmärtäminen: Erinomainen
Ruotsi - Suullinen: Tyydyttävä, Kirjallinen: Tyydyttävä, Ymmärtäminen: Tyydyttävä

Tehtävän palkka: Palkkausryhmä I-III (EUR 4266,89 4904,77). Lisäksi maksetaan säädetyt ulkomaankorvaukset.

työn luonne. tai sopimuksen mukaan.
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Tehtävässä voidaan noudattaa koeaikaa.
Viitenumero: 24-62-2016

Web-osoite: http://www.formin.fi Työnantaja: Ulkoasiainministeriö Sijainti: 00023 VALTIONEUVOSTO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.03.2017, tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Kari Valonen, EU-koordinaation ja kansainvälisten asioiden yksikön päällikkö, maatalousneuvos, 0295 162269, kari.valonen@mmm.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0a83472d-99dd-45f4-b3e1-4f595d4675fa Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Ulkoasiainministeriö / Henkilöstösuunnitteluyksikkö PL 455 00023 Valtioneuvosto Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00023 VALTIONEUVOSTO

Yritystiedot

Toiminimi Ulkoasiainministeriö Y-tunnus 0245973-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisasiantuntija, maa- ja metsätalousasiat, Bry, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Ulkoasiainministeriö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00023 - Helsinki , osoitteessa 00023 VALTIONEUVOSTO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa