Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus


Ulkoasiainministeriö edistää Suomen ja suomalaisten turvallisuutta ja hyvinvointia sekä toimii turvallisen ja oikeudenmukaisen maailman hyväksi. Ulkoministeriö ja sen alainen edustustoverkko ulkomailla palvelevat suomalaisia, suomalaista talouselämää ja yhteiskuntaa, valtion johtoa sekä eduskuntaa.

Suomen edustustot palveluineen ovat koko suomalaisen yhteiskunnan ja kaikkien suomalaisten käytettävissä. Eri maissa sijaitsevien suurlähetystöjen, konsulaattien ja muiden toimipisteiden lisäksi Suomella on edustustoja kansainvälisissä järjestöissä, esimerkiksi YK:ssa. Työn kirjo ulottuu valtioiden välisten suhteiden hoidosta yksittäisten kansalaisten avustamiseen.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 11.9.2017, Kavaku-kurssille valitut nimitetään määräaikaiseen avustajan virkasuhteeseen ajalle 11.9.2017–31.5.2019. . Päättyy 31.5.2019.
Määräaikaisuuden syy: Ulkoasiainhallintoasetuksessa (256/2000) todetaan, että "ulkoasiainministeriö järjestää määräaikaiseen avustajan virkasuhteeseen nimitetyille virkamiehille koulutusohjelman, johon sisältyy ulkoasiainhallinnon tehtäviin valmentavaa koulutusta sekä harjoittelua ulkoasiainministeriössä ja ulkomaanedustuksessa". Tavoitteena on nimittää 11.9.2017 alkavan ohjelman suorittaneet avustajat vakinaiseen virkaan ulkoasiainsihteereiksi noin puolentoista vuoden palveluksen jälkeen.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: Rekrytoidaan arviolta 12 henkilöä.
Hakuaika päättyy: 1.11.2016  23:59
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Ulkoasiainministeriö, Laivastokatu 22, PL 176, 00023 Valtioneuvosto

Hakemuksen liitteeksi tulee liittää ainoastaan hakijan CV.

Viran/tehtävän kuvaus:
Ulkoasiainministeriö järjestää diplomaattiuralle tähtäävän koulutusohjelman, johon sisältyy ulkoasiainhallinnon tehtäviin valmentavaa koulutusta sekä harjoittelua ulkoasiainministeriössä ja ulkomaanedustuksessa. Ohjelmaan on tarkoitus valita noin kaksitoista henkilöä, jotka nimitetään määräaikaisen avustajan virkasuhteeseen. Tavoitteena on nimittää ohjelman hyväksytysti suorittaneet avustajat vakinaiseen virkaan ulkoasiainsihteereiksi noin puolentoista vuoden palveluksen jälkeen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Diplomaattiuran muodolliset kelpoisuusehdot on määritelty ulkoasiainhallintoasetuksessa (256/2000). Kavakulle päästäkseen hakijan on täytettävä seuraavat ehdot:

• Suomen kansalaisuus

• ylempi korkeakoulututkinto

• erinomainen suomen kielen taito

• vähintään tyydyttävä ruotsin kielen taito

• hyvä kielitaito yhdessä ja vähintään tyydyttävä taito toisessa seuraavista kielistä: arabia (standardi), englanti, espanja, japani, kiina (mandariini), portugali, ranska, saksa, venäjä.

Hakijalta odotamme:
Menestyksellisellä hakijalla on sekä ammatilliset että henkilökohtaiset valmiudet toimia Suomen edustajana maailmalla. Etsimme joustavia joukkuepelaajia, joilla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Diplomaattiura on luonteeltaan yleisura ja palvelukseen haetaan monipuolisesti eri aloista kiinnostuneita henkilöitä.

Kavaku-haussa ei ole yläikärajaa. Viime vuosina Kavakulle valittujen ikähaarukka on ollut noin 25-40 vuotta, keski-iän ollessa noin 30 vuotta. Työssä tarvittava kielitaito:
Muodollisista kielitaitovaatimuksista tarkemmin yllä. Ulkomaisten kielten osalta kielitaito tulee hakemuksessa arvioida kielitodistukseen tai itsearviointiin perustuen eurooppalaisen viitekehyksen (CERF) mukaisesti.

Kotimaisten kielten osalta tullaan pyytämään kielitodistukset haun toiseen vaiheeseen päässeiltä. Ulkomaisten kielten taito osoitetaan myöhemmässä vaiheessa järjestettävissä kielikokeissa. Todistuksia ulkomaisten kielten osalta ei tarvitse lähettää, jollei niitä erikseen pyydetä.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Hakemuksen kaikkiin kysymyksiin on vastattava suomeksi. Kysymykset saattavat näkyä englanniksi, mikä voi johtua selaimen tai järjestelmän kieliasetuksista. Tässäkin tilanteessa kysymyksiin tulee vastata suomeksi.

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet saat osoitteesta www.formin.fi
Palkkauksen peruste:
Avustajien palkan suuruus on tällä hetkellä 3 451,84 €/kk. Ulkoasiainsihteereiksi nimittämisen jälkeen virkamiehet siirtyvät ministeriön palkkausjärjestelmään, jossa palkka määräytyy työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen mukaan.
Edut:
Muutaman vuoden kotimaan palvelun jälkeen virkamies voi hakea Suomen ulkomaanedustustoissa vapautuviin diplomaattiuran tehtäviin. Palvellessaan ulkomaanedustuksessa virkamiehet ovat peruspalkan lisäksi oikeutettuja säädettyihin korvauksiin.

Työnantaja: Ulkoasiainministeriö Sijainti: 00023 Valtioneuvosto Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Kavaku-rekry
Puhelin: 0295 350 000
Sähköposti: kavakurekry@formin.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2f74103d-8fed-4635-b1a7-1621dc6d4286 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00023 Valtioneuvosto

Yritystiedot

Toiminimi Ulkoasiainministeriö Y-tunnus 0245973-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Diplomaattiuralle ulkoministeriöön (Kavaku), on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Ulkoasiainministeriö. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00023 - Helsinki , osoitteessa 00023 Valtioneuvosto . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa