Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

viisi tuotantotyöntekijää Lappohjaan

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 01.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt etsimme joukkoomme ammattitaitoisia putkiasentajia ja hitsaajia työskentelemään eri komennuskohteissamme Edellytämme sinulta vastuullista ja oma-aloitteista otetta työhön suomen kielen taitoa kokemusta monipuolisista putkisasennusalan töistä työpiirustusten / isometrien lukutaitoa Katsomme eduksi: voimassaolevat hitsausluokat voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit Työhakemukset ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta. Lisätietoja antaa Mauri Toivonen puh. 044 095 7760 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Uusikaupunki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Uusikaupunki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Uusikaupunki puu- ja metallialan tehtävät Uusikaupunki lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ukitig Oy Y-tunnus 0926732-6 Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta Rinnakkaistoiminimet Ukitech

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkiasentajia ja hitsaajia, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut Ukitig Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Uusikaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus