Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Näyttämö - Kalusteiden valinnassa estradi on sinun Suunnittelemme ja valmistamme asiakkaalle juuri sellaiset kalusteet, joista he ovat aina haaveilleet. Meillä ei ole vakiomitoituksia, vaan kaikki kalusteet valmistamme mittatilaustyönä, juuri asiakkaan tilan ja tarpeen mukaan sopiviksi. Tehtaamme ja myyntitilamme sijaitsevat Uudessakaupungissa. Kaikki kalusteet valmistetaan ja kootaan omassa tehtaassamme täysin asennusvalmiiksi. Etsimme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Uusikaupunki puu- ja metallialan tehtävät Uusikaupunki Asennus, huolto ja puhtaanapito puu- ja metallialan tehtävät Uusikaupunki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ukin Kaluste Ville Ruohola Oy Y-tunnus 1087157-1 Toimiala Rakennuspuusepän asennustyöt

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kalusteasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Ukin Kaluste Ville Ruohola Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa