Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Näyttämö - Kalusteiden valinnassa estradi on sinun

Suunnittelemme ja valmistamme asiakkaalle juuri sellaiset kalusteet, joista he ovat aina haaveilleet. Meillä ei ole vakiomitoituksia, vaan kaikki kalusteet valmistamme mittatilaustyönä, juuri asiakkaan tilan ja tarpeen mukaan sopiviksi. Tehtaamme ja myyntitilamme sijaitsevat Uudessakaupungissa. Kaikki kalusteet valmistetaan ja kootaan omassa tehtaassamme täysin asennusvalmiiksi.

Etsimme lisää kalusteasentajia asentamaan Näyttämö-kalusteitamme. Emme vaadi aiempaa kokemusta alalta, vaan koulutamme tarvittaessa työtehtäviin. Edellytämme hakijoilta oikeanlaista asennetta ja sitoutumista työhön. Rakennus- tai puualan peruskoulutus katsotaan eduksi.

Paikka täytetään sopivan tekijän löydettyä, joten olethan nopea ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV osoitteeseen: ville.ruohola@ukinkaluste.fi Laitathan myös palkkatoiveesi hakemukseen.

Web-osoite: http://www.ukinkaluste.fi Työnantaja: Ukin Kaluste Ville Ruohola Oy Sijainti: Uusikaupunki, 23500 UUSIKAUPUNKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: HETI Yhteystiedot: VIlle Ruohola 0500-724402, ville.ruohola@ukinkaluste.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Uusikaupunki, 23500 UUSIKAUPUNKI

Yritystiedot

Toiminimi Ukin Kaluste Ville Ruohola Oy Y-tunnus 1087157-1 Toimiala Rakennuspuusepän asennustyöt

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

956 007 € 25 %

Liiketoiminnan tulos

22 147 € 182 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

2 % 150 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kalusteasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Ukin Kaluste Ville Ruohola Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki , osoitteessa Uusikaupunki, 23500 UUSIKAUPUNKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa