Duunitori suosittelee
Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Yksikön päällikkö isännöintiyritykseen

Adecco Finland

Finland

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Näyttämö - Kalusteiden valinnassa estradi on sinun Suunnittelemme ja valmistamme asiakkaalle juuri sellaiset kalusteet, joista he ovat aina haaveilleet. Meillä ei ole vakiomitoituksia, vaan kaikki kalusteet valmistamme mittatilaustyönä, juuri asiakkaan tilan ja tarpeen mukaan sopiviksi. Tehtaamme ja myyntitilamme sijaitsevat Uudessakaupungissa. Kaikki kalusteet valmistetaan ja kootaan omassa tehtaassamme täysin asennusvalmiiksi. Etsimme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Uusikaupunki puu- ja metallialan tehtävät Uusikaupunki asennus, huolto ja puhtaanapito puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ukin Kaluste Ville Ruohola Oy Y-tunnus 1087157-1 Toimiala Rakennuspuusepän asennustyöt

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kalusteasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Ukin Kaluste Ville Ruohola Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus