Duunitori suosittelee
Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Kajaani

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ukemix järjestyksenvalvonta Oy on jatkuvasti kasvava asiakaspalveluhenkiseen järjestyksenvalvontaan erikoistunut yritys. Haemme Hyvinkään keskustassa toimiviin ravintolakohteisiimme ammattitaitoisia järjestyksenvalvojia. Odotamme hakijalta: - Voimassa olevaa järjestyksenvalvojakorttia - Asiakaspalveluhenkisyyttä - Aikaisempaa työkokemusta järjestyksenvalvonnasta - Kykyä oppia uutta sekä vastaanottaa ja noudattaa annettuja ohjeistuksia - Sitoutumista työhön ja kohteeseen Tarjoamme: - Omat vakituiset työvuorot viikonloppuisin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Hyvinkää vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ukemix järjestyksenvalvonta Oy Y-tunnus 2078293-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestyksenvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Ukemix järjestyksenvalvonta Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 05440 - Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus