Duunitori suosittelee
Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Kajaani

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Hämeenlinna

Amnesty International Suomen osasto

13100 - Hämeenlinna

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Rovaniemi

Työmaainsinööri

Rakennus Oy Antti J. Ahola co Solidea

05800 - Hyvinkää

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ukemix järjestyksenvalvonta Oy on jatkuvasti kasvava asiakaspalveluhenkiseen järjestyksenvalvontaan erikoistunut yritys. Haemme Helsingin keskustassa toimiviin ravintolakohteisiimme ammattitaitoisia järjestyksenvalvojia. Odotamme hakijalta: - Voimassa olevaa järjestyksenvalvojakorttia - Asiakaspalveluhenkisyyttä - Aikaisempaa työkokemusta järjestyksenvalvonnasta - Kykyä oppia uutta sekä vastaanottaa ja noudattaa annettuja ohjeistuksia - Sitoutumista työhön ja kohteeseen Tarjoamme: - Omat vakituiset työvuorot viikonloppuisin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ukemix järjestyksenvalvonta Oy Y-tunnus 2078293-5 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestyksenvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Ukemix järjestyksenvalvonta Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus