Duunitori suosittelee
Ratainsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijä, rahoituksen tukitehtävät/suuryritykset

Finnvera

Helsinki

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Kiinteistövastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

TyöpaikkakuvausHR-Yhtiöt on vakavarainen ja yksityisesti omistettu suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Palvelemme asiakkaitamme henkilöstövuokrauksen, rekrytointien, suorahaun ja konsultoinnin kautta. Liiketoimintamme on selvässä kasvussa ja tulemme lähivuosina laajentamaan toimintaamme koko Suomen kattavaksi ketjuksi. Menestystarinamme perustuu osaaviin ammattilaisiin, tyytyväisiin asiakkaisiin ja haluun viedä koko henkilöstöpalvelualaa eteenpäin.
Menestystarinan jatkumiseksi etsimmekin nyt lisää
YRITTÄJIÄ HENKILÖSTÖPALVELUALALLE
Tehtävässä toimit yrittäjänä itsenäisessä roolissa asiakaskuntamme kasvattamisesta ja palveluidemme toteuttamisesta. Omaat tuoretta kokemusta henkilöstöpalvelualalta ja myynnistä!
Kenelle tämä paikka sopii?
Tehtävä sopii henkilölle, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Mahdollisesti teet niitä juuri tällä hetkellä ja haluat muutoksia! Tärkeintä on, että verkostosi on ajan tasalla ja tiedät mitä teet!
Onko tämä franchising ketju?
Emme ole franchising-ketju vaan toimintamme perustuu yrittäjämalliin, joka mahdollistaa yrittäjän menestyksen meidän kanssamme. Olemme jatkuvasti yrittäjien tukena ja annamme apua jotta yrittäjämme menestyisivät, näin mekin menestymme.
Mitä liittyminen maksaa?
Liittyminen ei maksa mitään! Emme peri minkäänlaisia liittymis- tai aloitusmaksuja yrittäjältä, vaan haluamme löytää ahkeran yrittäjän jolla on tuloshalukkuutta ja valmiita kontakteja.
Miksi tulla töihin HR-Yhtiöihin?
Meillä on jo toimiva liiketoimintamalli ja toimimme jo nyt valtakunnallisesti. HR-Yhtiöissä työskenteleminen tarjoaa mahdollisuuden tehdä kauppaa käytännöllisesti koko Suomessa. Valtakunnallisessa ketjussa toimiminen onkin yrittäjälle huomattavasti tehokkaampaa ja edullisempaa kuin pelkästään itsenäisenä yrittäjänä. Ketjumarkkinointi takaa sinulle hyvän näkyvyyden ja mahdollistaa hyvän kasvun omalla alueellasi.
Käytössämme on lisäksi yksi markkinoiden parhaista henkilöstöpalvelu-yrityksille tehdyistä ohjelmistoista. Ohjelmistoa on kehitetty vuosien ajan ja se tarjoaa sinulle todella hyvät työkalut myynnin ja asiakkuuksien hoitamiseen sekä kasvattamiseen.
Näitä paikkoja ei riitä kaikille, joten reagoi heti! Paikka täytetään heti, kun löydämme sopivan henkilön.
Miten pääsen mukaan?
Tule keskustelemaan ja kuuntelemaan tarkemmin menestystarinastamme.
Ota yhteyttä sähköpostitse toimitusjohtaja Ilpo Marttilaan (ilpo.marttila@hryhtiot.fi). Kerro lisää itsestäsi sekä miksi Sinä olisit hyvä valinta HR Yhtiöiden uudeksi yrittäjäksi!
PS. Olemme lisäksi laajentamassa toimintaamme muualla Suomessa ja etsimme myynnin todellisia ammattilaisia toimimaan yrittäjänä kaupungeissa, joissa meillä ei ole vielä toimipistettä. Näitä ovat esim. Jyväskylä, Lappeenranta, Kouvola, Kuopio ja PK-seutu, mutta muutkin paikkakunnat kiinnostavat meitä. Olethan tällöin yhteydessä meihin tai vinkkaat meistä tuntemallesi huippu-ammattilaiselle!
Työnantaja: HR Yhtiöt Sijainti: Uusimaa Ilmoitus jätetty: 02.05.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: HR Yhtiöt

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

6 372 991 € -43 %

Liiketoiminnan tulos

381 397 € 626 %

Liikevoitto-%

6 % 700 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä (henkilöstöpalveluala), on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 02.05.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 86 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus