Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Toimenkuva

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista, itseohjautuvaa sekä tiimihenkistä työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle erilaisiin rakennustyömaaprojekteihin!

Odotamme sinulta

Haemme henkilöä, jolla kiireenkin keskellä pysyy hyvin langat käsissä! Voit olla kokenut konkari, mutta työ sopii myös uraa aloittavalle ammattilaiselle. Johdettavat kohteet vaihtelevat uudisrakennuskohteista saneerauskohteisiin. Keskeistä ovat hyvät organisointitaidot sekä kyky pysyä aikatauluissa. Oma-aloitteisuus, täsmällisyys sekä korkea työmotivaatio ovat hakemiamme attribuutteja. Jos haasteelliset projektit ovat mieleesi ja edellä mainitut asiat kuvaavat sinua, saatat olla hakemamme henkilö!

Koulutus ja työkokemus

Hakemallamme henkilöllä tulisi olla jonkin verran aiempaa kokemusta työnjohtajan tai vastaavan rakennusmestarin töistä. Koulutukseltaan valittava henkilö saisi mielellään olla rakennusinsinööri tai rakennusmestari. Tehtävä vaatii suomen kielen osaamista. Sinulla tulee myös olla voimassa oleva työturvakortti.

Muut tiedot

Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian. Työ on määräaikainen, noin puolen vuoden pituinen alkuun. Mahdollisesti pidempäänkin jatkuva. Työtä tehdään pääkaupunkiseudulla. Palkkaus sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka " Työnjohtaja rakennusalalle". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111
Työnantaja: VMP Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Paavo Saari, 0403075111, Paavo.Saari@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 26.04.2016 Haku päättyy: 28.02.2017 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja rakennusalalle!, on ilmoitettu VMP -palvelussa 26.04.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01300 - Vantaa , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 239 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Rakennusliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus