Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.04.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme kokopäiväiseen työsuhteeseen tuotantotyöntekijöitä. Aloina ovat esimerkiksi teknologiateollisuus, lasikeraaminen teollisuus sekä mekaaninen metsäteollisuus.Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, riittää että sinulla on halu oppia uutta.Tässä työssä mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.Odotamme sinultaSinulla on valmius itsenäiseen työskentelyyn, reipas asenne työntekoon ja halu oppia uutta.Muut tiedotTäytä hakemus www.vmp. fi tai soita 03 873200 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nastola tehdas- ja tuotantotyöntekijät Orimattila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hollola tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lahti Nastola Orimattila Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 25.04.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 194 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus