Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Haemme rakennusalan asiakasyrityksellemme reippaalla ja oma-aloitteisella otteella työtä tekevää timpuria!
Odotamme sinulta
Työssä toimitaan osana mukavaa tiimiä toimien eri työmaakohteilla pääkaupunkiseudulla. Haemme kovan asenteen omaavaa rentoa tiimipelaajaa, jolla on entuudestaan kokemusta, mutta ennen kaikkea halu kehittyä timpurin töissä. Työmaat vaihtelevat uudisrakennuskohteista saneerauskohteisiin. Myös työtehtävät vaihtelevat perustus- ja elementtitöistä viimeistely- ja asennustöihin. Piirustusten lukutaitoa tarvitaan suurimassa osassa kohteita. Jos olet myös oma-aloitteinen, työt kunnialla loppuun hoitava rakennusalanammattilainen, saatat olla hakemamme henkilö!
Koulutus ja työkokemus
Sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta timpurin töistä sekä rakennusmaa toiminnasta. Työssä on mahdollisuus kehittyä, joten sopii hyvin myös uraa aloittelevalle kirvesmiehelle siinä missä kokeneelle konkarillekin! Emme edellytä tiettyä koulutusta. Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvakortti. Tehtävä vaatii suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian. Työ on määräaikainen, mahdollisesti pidempäänkin jatkuva. Työtä tehdään pääkaupunkiseudulla. Palkkaus sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka \" timpuri Pääkaupunkiseudulle!\". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Timpuri Pääkaupunkiseudulle!, on ilmoitettu VMP -palvelussa 27.04.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 232 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Rakennusliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus