Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

IT System and Network Administrator

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Banner Invalidiliiton Asumispalvelut Oy, Tampereen Validia-palvelut

Työpaikkakuvaus

Validia Asuminen tarjoaa asumispalveluita ja kotiin vietäviä palveluita vammaisille henkilöille sekä ikäihmisille. Toimimme 1500 ammattilaisen voimin yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomen. Kokonaan kotimainen Validia Asuminen on yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Hervannan Validia-taloon

SAIRAANHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Sairaanhoitajana vastuullasi on asukkaiden terveydentilan arviointi ja seuranta. Vastaat myös lääkehoidon prosessista ja lähihoitajien perehdyttämisestä lääkehoidon toteuttamiseen. Lisäksi työhösi kuuluu talon asukkaiden avustamis- ja hoitotyö osana talon lähihoitajatyöryhmää.

Työskentelymme perustuu aitoon ihmisen kohtaamiseen ja eettisiin arvoihin pohjautuvaan kuntouttavaan työotteeseen. Teemme työtämme itsenäisesti ja vastuullisesti, mutta kuitenkin yhteistyössä koko työyhteisön, eri viranomaisten sekä omaisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimus: Terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (28.6.1994/559) mukainen sairaanhoitajan pätevyys. Edellytämme myös rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Olet etsimämme sairaanhoitaja, jos sinulla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen sekä palveluasenteesi on aktiivinen. Edellytämme myös hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme vastuullisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Työnantaja tukee työhyvinvointia liikunta- ja kulttuuriseteleillä, työnohjauksella sekä joustavalla ja toiveita huomioivalla työvuorosuunnittelulla. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoja: palveluesimies Päivi Reinikka, 044 765 0611, [email protected]

Hakemus ja cv toimitetaan 26.6.2016 klo 16.00 mennessä henkilöstösuunnittelijalle osoitteeseen [email protected]

www.validia.fi/asuminen

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Insinöörinkatu 12, 33720 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Validia Asuminen / Invalidiliiton Asumispalvelut Oy Y-tunnus 1948154-5 Toimiala Vammaisten palveluasuminen (pl. kehitysvammaisten palveluasuminen)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

76 101 672 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

1 092 847 € -67 %

Henkilöstö

1 482 8

Liikevoitto-%

1 % -80 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.06.2016 ja sen on julkaissut Invalidiliiton Asumispalvelut Oy, Tampereen Validia-palvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Insinöörinkatu 12, 33720 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus