Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Banner Invalidiliiton Asumispalvelut Oy, Tampereen Validia-palvelut

Työpaikkakuvaus

Validia Asuminen tarjoaa asumispalveluita ja kotiin vietäviä palveluita vammaisille henkilöille sekä ikäihmisille. Toimimme 1500 ammattilaisen voimin yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomen. Kokonaan kotimainen Validia Asuminen on yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme Hervannan Validia-taloon

SAIRAANHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Sairaanhoitajana vastuullasi on asukkaiden terveydentilan arviointi ja seuranta. Vastaat myös lääkehoidon prosessista ja lähihoitajien perehdyttämisestä lääkehoidon toteuttamiseen. Lisäksi työhösi kuuluu talon asukkaiden avustamis- ja hoitotyö osana talon lähihoitajatyöryhmää.

Työskentelymme perustuu aitoon ihmisen kohtaamiseen ja eettisiin arvoihin pohjautuvaan kuntouttavaan työotteeseen. Teemme työtämme itsenäisesti ja vastuullisesti, mutta kuitenkin yhteistyössä koko työyhteisön, eri viranomaisten sekä omaisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimus: Terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (28.6.1994/559) mukainen sairaanhoitajan pätevyys. Edellytämme myös rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Olet etsimämme sairaanhoitaja, jos sinulla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen sekä palveluasenteesi on aktiivinen. Edellytämme myös hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme vastuullisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Työnantaja tukee työhyvinvointia liikunta- ja kulttuuriseteleillä, työnohjauksella sekä joustavalla ja toiveita huomioivalla työvuorosuunnittelulla. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoja: palveluesimies Päivi Reinikka, 044 765 0611, paivi.reinikka@validia.fi

Hakemus ja cv toimitetaan 26.6.2016 klo 16.00 mennessä henkilöstösuunnittelijalle osoitteeseen maiju.vantti@validia.fi.

www.validia.fi/asuminen

Web-osoite: http://www.validia.fi Työnantaja: Invalidiliiton Asumispalvelut Oy, Tampereen Validia-palvelut Sijainti: Insinöörinkatu 12, 33720 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Palveluesimies Päivi Reinikka, 044 765 0611 paivi.reinikka@validia.fi, Ilmoitus jätetty: 13.06.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Insinöörinkatu 12, 33720 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Validia Asuminen / Invalidiliiton Asumispalvelut Oy Y-tunnus 1948154-5 Toimiala Vammaisten palveluasuminen (pl. kehitysvammaisten palveluasuminen)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

76 101 672 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

1 092 847 € -67 %

Henkilöstö

1 482 8

Liikevoitto-%

1 % -80 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.06.2016 ja sen on julkaissut Invalidiliiton Asumispalvelut Oy, Tampereen Validia-palvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Tampere , osoitteessa Insinöörinkatu 12, 33720 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus