Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 25.04.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme kokopäiväiseen työsuhteeseen puutyöntekijää mekaanisen metsäteollisuuden yritykseen. Sinulla on valmius itsenäiseen työskentelyyn ja halu oppia uutta. Tässä työssä mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.Selkeäksi eduksi katsotaan höylälinjan tuntemus ja erilaisten jyrsimien käyttö.Odotamme sinultaSinulla on alalle sopiva koulutus ja/tai kokemus. Tai olet halukas oppimaan uutta.Muut tiedotTäytä pikaisesti hakemus www.vmp.fi ja/tai soita niin sovitaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Nastola Sysmä Iitti Mäntyharju Pertunmaa Kouvola Asikkala Hartola Heinola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puutyöntekijä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 25.04.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee Heinola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 207 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus