Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Haemme Jyväskylässä sijaitsevalle työmaalle

PURKUTYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtäviin kuuluu niin käsin kuin piikkauskoneella purkamista. Arvostamme aiempaa kokemusta purkutöistä sekä asbestipurkajan koulutusta.

Edellytämme:
- Voimassa olevaa työturvakorttia
- Reipasta asennetta
- Joustavuutta työaikojen suhteen
- Suomenkielen osaamista

Tarjoamme:
- Vaihtuvaa työympäristöä
- Kilpailukykyisen palkan

Auton omistaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Aiempi työkokemus on plussaa, mutta isompi painoarvo on asenteella. Mikäli olet etsimämme tyyppi, otathan ripeästi yhteyttä, sillä työt alkavat nopealla aikataululla.

Työnantaja: Selekta Sijainti: Jyväskylän alue Ilmoitus jätetty: 02.02.2016 Haku päättyy: 26.02.2017 Ilmoituskanava: Selekta

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jyväskylän alue

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Purkutyöntekijä, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 02.02.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.02.2017. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Jyväskylän alue . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus