Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

TyöpaikkakuvausTalking People Oy on kansainvälinen moderni Contact Center. Yrityksellemme on myönnetty Suomessa v. 2012 ja 2013 korkein mahdollinen luottoluokitus, AAA. Palveluksessamme on jo yli 100 vakituista työntekijää Helsingin Vallilassa.
Tarjoamme sinulle:
-Luotettavan kansainvälisen työnantajan.
-Helposti myyvät tuotteet, emme myy lehtiä! Pystyt helposti tuplaamaan, jopa triplaamaan tuntipalkkasi halutuilla tuotteillamme, tule ja totea se itse! Meillä pääset myynnin makuun nopeasti, jo koulutuspäivänä! Meillä tienaat 10e/h vähintään, se on fakta!
-Kiinteän perustuntipalkan, riippumatta tuloksista tai tavoitteista, jonka päälle saat varmasti joka tunti useita myyntejä joista jokaisesta maksetaan hyvät provisiot.
-Viihtyisät uudet työtilat, nopeat tietokoneyhteydet ja mukavat työkaverit.
-Työvuoro: maanantaista torstaihin klo 16-20 vuoroihin, sinulle sopivina päivinä. Myös lauantaivuorot 10-16 mahdollisia.
Pidät vain huolen että saat 10h/vko täyteen!
Odotamme Sinulta:
- Vähintään 16v ikää, yläikärajaa meillä ei ole!
- Sujuvaa suomen kielen taitoa.
- Positiivista asennetta ja hyvää työmoraalia.
- Kiinnostusta myyntityöhön ja halua tienata
tasaista, hyvää kuukausipalkkaa!
Aikaisempaa kokemusta et meillä välttämättä tarvitse, apunasi ovat ammattitaitoiset kouluttajat jotka tekevät huippumyyjiä kaikista joilla on myyntityöhön kiinnostusta. Iloisuus ja positiivinen asenne tarttuu meillä nopeasti ja työsi on mielekästä ja erittäin antoisaa!
Pidämme aidosti huolta työntekijöistämme ja sen vuoksi meillä on tauot kerran tunnissa ja palkitsemme hyvästä työstä tasaisesti.
TÄSSÄ LOISTAVA ILTADUUNI OPISKELIJOILLE, KOULULAISILLE TAI KAKKOSTYÖPAIKAKSI!

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksen pikaisesti oheisen linkin kautta. Työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Timperi p. 040 172 5026 tai janne.timperi@hryhtiot.fi
HR-Yhtiöt on vakavarainen ja yksityisesti omistettu suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Palvelemme asiakkaitamme henkilöstövuokrauksen, rekrytointien, suorahaun ja konsultoinnin kautta.
Työnantaja: HR Yhtiöt Sijainti: Uusimaa Ilmoitus jätetty: 01.06.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: HR Yhtiöt

Yritystiedot

Toiminimi HR Yhtiöt Oy Y-tunnus 2244535-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

6 372 991 € -43 %

Liiketoiminnan tulos

381 397 € 626 %

Liikevoitto-%

6 % 700 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puhelinmyyjä Contact Centeriin, on ilmoitettu HR Yhtiöt -palvelussa 01.06.2016 ja sen on julkaissut HR Yhtiöt. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 78 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus