Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Ilmoitus jätetty 22.01.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei! Olen yksikönpäällikkö Eerika Hyry ja olen etsimässä Asumisen korjaushankepalvelut -yksikköömme projekti-insinöörejä ja -päälliköitä putkiremonttihankkeisiin. Yksikössämme työskentelee lähes 50 asiantuntijaa, alan parhaimpia asiantuntijoita, luotettavaa ja huumorintajuista porukkaa, jonka kanssa on aivan mieletöntä tehdä töitä. En vaihtaisi heistä ketään pois! Projektipäällikkö vastaa putkiremonttihankkeiden rakennuttamisesta sekä huolehtii yhteistyöstä asiakkaan ja muiden sidosryhmien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Espoo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Espoo hallinto, yleiset toimistotyöt teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäälliköitä ja -insinöörejä putkiremonttihankkeisiin Espooseen, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 22.01.2016 ja sen on julkaissut Vahanen Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus