Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Hei!
Olen yksikönpäällikkö Eerika Hyry ja olen etsimässä Asumisen korjaushankepalvelut -yksikköömme projekti-insinöörejä ja -päälliköitä putkiremonttihankkeisiin.
Yksikössämme työskentelee lähes 50 asiantuntijaa, alan parhaimpia asiantuntijoita, luotettavaa ja huumorintajuista porukkaa, jonka kanssa on aivan mieletöntä tehdä töitä. En vaihtaisi heistä ketään pois!
Projektipäällikkö vastaa putkiremonttihankkeiden rakennuttamisesta sekä huolehtii yhteistyöstä asiakkaan ja muiden sidosryhmien välillä. Projekti-insinööri avustaa projektipäällikköä edellä mainituissa tehtävissä. Voimme räätälöidä tehtävänkuvia valittavan henkilön osaamisen, kokemuksen ja toiveiden mukaan. Tehtäviin voi kuulua esim. rakennuttamistehtäviä, työmaavalvontaa sekä myös pienimuotoista suunnittelua, suunnittelun ohjausta, kunto- ja TDD- arvioiden tekoa ja erilaisia asiantuntijatehtäviä monimuotoisissa asiakasprojekteissa. Voimme myös sovitella viikottaista työtuntimäärää tarpeen mukaan pienemmäksi, jos esim. olet kiinnostunut lyhennetystä työajasta.
Minulle on tärkeää, että yksikköni asiantuntijat voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Teemme yksikön kanssa erinomaista työilmapiiriämme ylläpitäviä reissuja esim. ulkomaille, nyt syksyllä kävimme juuri Italiassa. Viime talvena kävimme laskettelemassa Rukalla. Teemme töitä pilke silmä kulmassa, huumorilla höystettynä. Haluan, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!
Yksikkömme asiantuntijoilla on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, meillä järjestetään lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoima on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Uskon, että tarjonnasta löytyy paljon sinullekin mielenkiintoisia koulutuksia. Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.
Olen etsimässä joukkoomme ennen kaikkea hyvää tyyppiä, jolla on soveltuva alan koulutus (esim. LVI-, sähkö- tai rakennusinsinööri / DI) ja joka on varustettu erittäin hyvällä asiakaspalveluasenteella. Meillä hyvä tyyppi tarkoittaa myös työkaveria, jonka kanssa on mukava tehdä töitä ja joka haluaa olla kehittämässä palveluitamme, toimintatapojamme ja työkalujamme entistä paremmiksi.
Sainko sinut kiinnostumaan tehtävästä? Vastaan mielelläni kysymyksiisi joko puhelimitse tai sähköpostilla. Hakemuksen tehtävään voit jättää alla olevasta linkistä, mitä nopeammin, sen parempi. Käynnistän haastattelut heti kun sopivia ehdokkaita ilmenee.
Terveisin Eerika Hyry Liiketoiminta-alueen johtaja / Yksikönpäällikkö Asumisen korjaushankepalvelut Puh. 040 8266 787 Sähköposti etunimi.sukunimi@vahanen.com
PS. Vahasen Facebook-sivuilta löydät kuvia ja tietoa meistä lisää! Toivon, että kuvat välittävät sinulle viestiä siitä miten aidosti on mukavaa ja hauskaa olla Vahasella töissä! www.facebook.com/vahanenjobs

Vahanen-yhtiöt on kansainvälinen konserni, joka tuottaa rakentamisen asiantuntijapalveluita kiinteistöjen koko elinkaaren ajalle. Vahasella on pitkät perinteet ? rakennesuunnittelupalveluja tarjonnut Insinööritoimisto Mikko Vahanen Oy perustettiin jo vuonna 1955. Nykyään Vahasella työskentelee 400 asiantuntijaa Suomessa, Venäjällä, Virossa, Intiassa, Arabiemiraateissa ja Romaniassa. Palveluvalikoima kattaa arkkitehti- ja rakennesuunnittelun, korjausrakentamisen kokonaispalvelut, projektinjohtopalvelut, rakennusfysikaaliset asiantuntijapalvelut ja ympäristökonsultoinnin.www.vahanen.com

Työnantaja: Vahanen Yhtiöt Sijainti: Linnoitustie 5, 02600, Espoo, Suomi Yhteystiedot: Eerika Hyry, eerika.hyry@vahanen.com, 040 8266 787 Hakemukset: https://vahanen.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=143#form_start Ilmoitus jätetty: 22.01.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Linnoitustie 5, 02600, Espoo, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäälliköitä ja -insinöörejä putkiremonttihankkeisiin Espooseen, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 22.01.2016 ja sen on julkaissut Vahanen Yhtiöt. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Linnoitustie 5, 02600, Espoo, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa