Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.04.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt kansainvälisesti menestyvälle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista polttoleikkaajaa pidempään työsuhteeseen.Työ on pidempiaikainen sijaisuus, mutta paikassa mahdollisuus myös vakinaistua asiakasyritykseen.Työpaikka sijaitsee Lahdessa.Odotamme sinultaSinulla on alalle sopiva koulutus ja ehdottomasti kokemus vastaavasta työstä. Sinulla tulee myös olla kokemusta siltanosturinkäytöstä.Koulutus ja työkokemusAlan koulutus/kokemusMuut tiedotJos kiinnostuit ja haluaisit olla osana isoa kansainvälistä yritystä, täytä hakemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Lahti kulttuurialan tehtävät Nastola kulttuurialan tehtävät Orimattila kulttuurialan tehtävät Hollola musiikki- ja viihdealan tehtävät Lahti musiikki- ja viihdealan tehtävät Nastola musiikki- ja viihdealan tehtävät Orimattila musiikki- ja viihdealan tehtävät Hollola kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät Lahti Nastola Orimattila Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Polttoleikkaaja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 25.04.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 188 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa