Duunitori suosittelee
Summer Trainees

Comptel

Helsinki

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 25.04.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme ravintolalle osa-aikaisia sali- ja keittiöapulaisia kesälle. Mikäli olet reipas, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen, voit olla etsimämme henkilö!Odotamme sinultaOdotamme sinulta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä otetta työntekoon. Oma auto eduksi.Koulutus ja työkokemusAlan kokemus tai koulutus katsotaan eduksi.Muut tiedotTäytä hakemus www.vmp.fi tai soita jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Lahti osa-aikatyö Nastola osa-aikatyö Orimattila osa-aikatyö Hollola ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Lahti ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Nastola ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Orimattila ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hollola osa-aikatyö ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikaisia sali- ja keittiöapulaisia, on ilmoitettu VMP -palvelussa 25.04.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 246 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus