Duunitori suosittelee
Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.04.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Lahteen metallialan työntekijöitä kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työ on pääsääntöisesti kokoonpanotyötä.Odotamme sinultaSinulla tulee olla valmius itsenäiseen työskentelyyn ja vuorotyöhön.Koulutus ja työkokemusMetallialan koulutus ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi.Muut tiedotTäytä hakemus www.vmp. fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lahti maa-, metsä- ja kalatalouden työt Nastola maa-, metsä- ja kalatalouden työt Orimattila maa-, metsä- ja kalatalouden työt Hollola puu- ja metallialan tehtävät Lahti puu- ja metallialan tehtävät Nastola puu- ja metallialan tehtävät Orimattila puu- ja metallialan tehtävät Hollola maa-, metsä- ja kalatalouden työt puu- ja metallialan tehtävät Lahti Nastola Orimattila Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 25.04.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 188 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa