Duunitori suosittelee
Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ilmoitus jätetty 19.04.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu, Suomen yhdeksänneksi suurin henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme laserleikkaajia asiakasyrityksellemme Laitilaan. Tarjolla on vakituinen työ jonka voi aloittaa heti. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta laserleikkaajana, mutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Mynämäki kulttuurialan tehtävät Naantali kulttuurialan tehtävät Nousiainen kulttuurialan tehtävät Pöytyä kulttuurialan tehtävät Raisio kulttuurialan tehtävät Rusko kulttuurialan tehtävät Turku kulttuurialan tehtävät Aura kulttuurialan tehtävät Kaarina kulttuurialan tehtävät Lieto musiikki- ja viihdealan tehtävät Mynämäki musiikki- ja viihdealan tehtävät Naantali musiikki- ja viihdealan tehtävät Nousiainen musiikki- ja viihdealan tehtävät Pöytyä musiikki- ja viihdealan tehtävät Raisio musiikki- ja viihdealan tehtävät Rusko musiikki- ja viihdealan tehtävät Turku musiikki- ja viihdealan tehtävät Aura musiikki- ja viihdealan tehtävät Kaarina musiikki- ja viihdealan tehtävät Lieto tehdas- ja tuotantotyöntekijät Mynämäki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Naantali tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nousiainen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pöytyä tehdas- ja tuotantotyöntekijät Raisio tehdas- ja tuotantotyöntekijät Rusko tehdas- ja tuotantotyöntekijät Turku tehdas- ja tuotantotyöntekijät Aura tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kaarina tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lieto kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laserleikkaaja (Laitila), on ilmoitettu Carrot -palvelussa 19.04.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 149 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus