Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Karkkilaan KOKENUTTA CNC-KONEISTAJAA Viihtyisään ja moderniin työympäristöön tilauskonepajalle keskiraskaiden ja vaativienkappaleiden koneistukseen. Edellytämme:- Useamman vuoden kokemusta- Ohjelmointi taitoa (Mazatrol)- Ripeää, tarkaa ja laadullista työotetta Tarjoamme:- Mahdollisuutta työllistyä vakituiseen tehtävään suoraan asiakkaalle- Luotettavan ja kehittyvän asiakaskohteen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus pikaisesti, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja:Raimo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Uusimaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Uusimaa koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 69 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus