Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 12.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Karkkilaan KOKENUTTA CNC-KONEISTAJAA Viihtyisään ja moderniin työympäristöön tilauskonepajalle keskiraskaiden ja vaativienkappaleiden koneistukseen. Edellytämme:- Useamman vuoden kokemusta- Ohjelmointi taitoa (Mazatrol)- Ripeää, tarkaa ja laadullista työotetta Tarjoamme:- Mahdollisuutta työllistyä vakituiseen tehtävään suoraan asiakkaalle- Luotettavan ja kehittyvän asiakaskohteen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus pikaisesti, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja:Raimo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Uusimaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Uusimaa koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 69 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus