Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Ilmoitus jätetty 12.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Karkkilaan KOKENUTTA CNC-KONEISTAJAA Viihtyisään ja moderniin työympäristöön tilauskonepajalle keskiraskaiden ja vaativienkappaleiden koneistukseen. Edellytämme:- Useamman vuoden kokemusta- Ohjelmointi taitoa (Mazatrol)- Ripeää, tarkaa ja laadullista työotetta Tarjoamme:- Mahdollisuutta työllistyä vakituiseen tehtävään suoraan asiakkaalle- Luotettavan ja kehittyvän asiakaskohteen Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus pikaisesti, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja:Raimo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Uusimaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Uusimaa koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 106 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa