Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.04.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt yhteistyökumppaneillemme kirvesmiehiä Kuopion seudulle eri työmaakohteisiin! Odotamme hakijoilta - Kokemusta kirvesmiehen työtehtävistä - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - Täysi ikäisyyttä (18 vuotta) - Ammattitaitoa sekä asennetta vastuulliseen työskentelyyn Tarjoamme: - Kilpailukykyisen palkan - Projektin, jossa on mahdollisuus pidemipaikaiseen työsuhteeseen Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta tai muokkaa jo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Juankoski puu- ja metallialan tehtävät Kuopio puu- ja metallialan tehtävät Lapinlahti puu- ja metallialan tehtävät Leppävirta puu- ja metallialan tehtävät Maaninka puu- ja metallialan tehtävät Rautavaara puu- ja metallialan tehtävät Siilinjärvi puu- ja metallialan tehtävät Suonenjoki puu- ja metallialan tehtävät Tervo puu- ja metallialan tehtävät Tuusniemi puu- ja metallialan tehtävät Juankoski Kuopio Lapinlahti Leppävirta Maaninka Rautavaara Siilinjärvi Suonenjoki Tervo Tuusniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 25.04.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 162 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Rakennusliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa