Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkilö, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijä, perintätehtävät - liiketalouden opiskelija

Finnvera

Kuopio

Etsimme Varaosamyyjää SE-Autohuolto Oy:lle Riihimäelle.

Adecco Finland

Finland

Kesätöihin Löylyyn!

Royal Ravintolat Oy

Helsinki

Interface Designer for Wiring Master File Documentation

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 25.04.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt yhteistyökumppaneillemme kirvesmiehiä Kuopion seudulle eri työmaakohteisiin! Odotamme hakijoilta - Kokemusta kirvesmiehen työtehtävistä - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - Täysi ikäisyyttä (18 vuotta) - Ammattitaitoa sekä asennetta vastuulliseen työskentelyyn Tarjoamme: - Kilpailukykyisen palkan - Projektin, jossa on mahdollisuus pidemipaikaiseen työsuhteeseen Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta tai muokkaa jo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Juankoski puu- ja metallialan tehtävät Kuopio puu- ja metallialan tehtävät Lapinlahti puu- ja metallialan tehtävät Leppävirta puu- ja metallialan tehtävät Maaninka puu- ja metallialan tehtävät Rautavaara puu- ja metallialan tehtävät Siilinjärvi puu- ja metallialan tehtävät Suonenjoki puu- ja metallialan tehtävät Tervo puu- ja metallialan tehtävät Tuusniemi puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 25.04.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.02.2017. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 162 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Rakennusliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus