Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt ammattitaitoisia ja itsenäiseen työhön kykeneviä Kirvesmiehiä Helsinkiin, Vantaalle ja Espooseen. Työkohteet: Uudisrakennus- ja saneeraustyömaat. Työssä tarvitset: - Työturvallisuuskortti- Täysi ikäisyys (18 vuotta)- Aiempaa työkokemusta kirvesmiehen töistä - Käsityökalut Tarjoamme: - Osaavalle tekijälle mahdollisuuden pitkiin hommiin - Kilpailukykyisen palkan- Hyvän ja luotettavan työilmapiirin rakennusalalta Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Täytä hakemus netistä ja ole työmaalla ensimmäisten joukossa. Carrotin kanssa homma toimii! Katso myös kaikki muut avoimet rakennus- ja talotekniikka-alan työpaikkamme: http://www.carrot.fi/rakennus
Työ alkaa:
Heti / sop mukaan
Työnantaja: Carrot Sijainti: Uusimaa Ilmoitus jätetty: 19.04.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, Helsinki, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 19.04.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 224 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Rakennusliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus