Duunitori suosittelee
DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.04.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Tekmelle keittiötyöntekijöitä, kokkeja, ruokapalvelutyöntekijöitä ja henkilöitä astiahuoltoon eri mittaisiin sijaisuuksiin. Työtehtäviin kuuluu mm. ruoan esille laittoa, pakkausta ja ruoanvalmistustehtäviä sekä astiahuoltoa ja puhtaanapitotehtäviä. Työnkuva tarkentuu aina sovittaessa sijaistettavat vuorot.Odotamme sinultaToivomme aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja/tai koulutusta, hygieniapassia sekä salmonellatodistusta. Myös sujuva suomenkielentaito on tehtävässä menestymisen kannalta välttämätöntä! Työvuoroja on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hämeenkoski ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pälkäne ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Urjala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Valkeakoski ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kärkölä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hattula ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hausjärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hämeenlinna ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Janakkala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Loppi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tammela ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Akaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Asikkala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Padasjoki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiötyöntekijöitä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 25.04.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 238 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus