Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.04.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Tekmelle keittiötyöntekijöitä, kokkeja, ruokapalvelutyöntekijöitä ja henkilöitä astiahuoltoon eri mittaisiin sijaisuuksiin. Työtehtäviin kuuluu mm. ruoan esille laittoa, pakkausta ja ruoanvalmistustehtäviä sekä astiahuoltoa ja puhtaanapitotehtäviä. Työnkuva tarkentuu aina sovittaessa sijaistettavat vuorot.Odotamme sinultaToivomme aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja/tai koulutusta, hygieniapassia sekä salmonellatodistusta. Myös sujuva suomenkielentaito on tehtävässä menestymisen kannalta välttämätöntä! Työvuoroja on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hämeenkoski ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pälkäne ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Urjala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Valkeakoski ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kärkölä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hattula ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hausjärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hämeenlinna ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Janakkala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Loppi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tammela ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Akaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Asikkala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Padasjoki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hämeenkoski Pälkäne Urjala Valkeakoski Kärkölä Hattula Hausjärvi Hämeenlinna Janakkala Loppi Tammela Akaa Asikkala Padasjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiötyöntekijöitä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 25.04.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Hämeenlinna, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 220 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa