Duunitori suosittelee
Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Valimotyöntekijä, Uudenkaupungin Rautavalimo oy

Adecco Finland

Finland

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Oluenpanija, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 03.05.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Imuautonkuljettajaa Leppävirta - Varkaus alueelle. Hakijoilta odotamme: - Useamman vuoden kokemusta kuorma-auton tms. kuljetustehtävistä - C ja E ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kuopio kuljetus, logistiikka ja liikenne Leppävirta kuljetus, logistiikka ja liikenne Heinävesi kuljetus, logistiikka ja liikenne Joroinen kuljetus, logistiikka ja liikenne Suonenjoki kuljetus, logistiikka ja liikenne Tuusniemi kuljetus, logistiikka ja liikenne Varkaus kuljetus, logistiikka ja liikenne Pieksämäki kuljetus, logistiikka ja liikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Imuautonkuljettaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 03.05.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Leppävirta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 230 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus