Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Espooseen ILMASTOINTIASENTAJAA Sinulla on useampi vuosi kokemusta ilmastointiasennuksista. Työtehtäviisi kuuluu ilmanvaihtojärjestelmien asentaminen ja mahdollinen huoltaminen. Kokemus putkiasennuksista ja ilmanvaihdon säätötöistä on ehdotonta plussaa. Edellytämme: - Voimassa olevaa työturvakorttia - Työkokemusta vähintään 5 vuotta - Ilmanvaihtoasentajan koulutusta - Suomen kielen osaamista - Omat työkalut Tarjoamme: - Mielenkiintoista työympäristöä - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Helsinki lvi-alan työt Kauniainen lvi-alan työt Kirkkonummi lvi-alan työt Nurmijärvi lvi-alan työt Vantaa lvi-alan työt Vihti lvi-alan työt Espoo LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kauniainen LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kirkkonummi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nurmijärvi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vihti LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Espoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Kauniainen Asennus, huolto ja puhtaanapito Kirkkonummi Asennus, huolto ja puhtaanapito Nurmijärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Vihti Asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo puu- ja metallialan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Kauniainen puu- ja metallialan tehtävät Kirkkonummi puu- ja metallialan tehtävät Nurmijärvi puu- ja metallialan tehtävät Vantaa puu- ja metallialan tehtävät Vihti puu- ja metallialan tehtävät Espoo lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito puu- ja metallialan tehtävät Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ilmastointiasentaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 81 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa