Duunitori suosittelee
Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haluatko yrittäjäksi?
 
Et ole kuitenkaan vielä varma ideasi toimivuudesta?
 
Suomen Uusyrityskeskusten verkosto kattaa lähes koko maan ja tarjoaa yrittäjyyttä suunnittelevalle ilmaista neuvontapalvelua. Palvelun avulla läpikäydään systemaattisesti ajattelemasi liiketoiminta, potentiaalinen asiakaskunta, toiminnan vaatimat panostukset ja kustannukset sekä liiketoiminnan kannattavuus. Ottamalla yhteyttä saat myös käyttöösi Uusyrityskeskusten valmiin verkoston, joka tarjoaa palvelujaan ja varmistaa yritystoiminan menestyksellisen käynnistämisen. Uudet yritykset lopettavat yleensä toiminnan kannattamattomana kolmen ensimmäisen vuoden aikana. Ne yritykset, joiden käynnistymisessä Uusyrityskeskus on ollut mukana, lopettavat toiminnan huomattavasti harvemmin kuin ilman palvelua aloittavat. Tutustu sivuihimme ja katso, missä on Sinua lähin Uusyrityskeskus ja ota yhteyttä! Se kannattaa varmasti!
 
Suomen Uusyrityskeskukset

Työnantaja: Suomen Uusyrityskeskukset Sijainti: Suomi Ilmoitus jätetty: 01.12.2014 Haku päättyy: 31.12.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haluatko yrittäjäksi?, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 01.12.2014 ja sen on julkaissut Suomen Uusyrityskeskukset. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland , osoitteessa Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa