Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 01.12.2014

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko yrittäjäksi? Et ole kuitenkaan vielä varma ideasi toimivuudesta? Suomen Uusyrityskeskusten verkosto kattaa lähes koko maan ja tarjoaa yrittäjyyttä suunnittelevalle ilmaista neuvontapalvelua. Palvelun avulla läpikäydään systemaattisesti ajattelemasi liiketoiminta, potentiaalinen asiakaskunta, toiminnan vaatimat panostukset ja kustannukset sekä liiketoiminnan kannattavuus. Ottamalla yhteyttä saat myös käyttöösi Uusyrityskeskusten valmiin verkoston, joka tarjoaa palvelujaan ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Norway maa-, metsä- ja kalatalouden työt Sweden maa-, metsä- ja kalatalouden työt Finland yrittäjä Norway yrittäjä Sweden yrittäjä Finland kauppiaat ja myymälänhoito Norway kauppiaat ja myymälänhoito Sweden kauppiaat ja myymälänhoito Finland maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haluatko yrittäjäksi?, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 01.12.2014 ja sen on julkaissut Suomen Uusyrityskeskukset. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus