Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 14.06.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Description Articulate, Captivate, Photoshop, Camtasia, CSS, Javascript, LMS, SCORM – do we still have your attention? How about games, learning, customer support, and the possibilities offered by technology in the field of training – bouncing off the walls yet? If yes, you could be the superhero we’re looking for to ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Helsinki tuotesuunnittelu ja -muotoilu Sipoo tuotesuunnittelu ja -muotoilu Vantaa tuotesuunnittelu ja -muotoilu Espoo tuotesuunnittelu ja -muotoilu Helsinki tuotesuunnittelu ja -muotoilu Sipoo tuotesuunnittelu ja -muotoilu Vantaa tuotesuunnittelu ja -muotoilu Espoo graafinen ala Helsinki graafinen ala Sipoo graafinen ala Vantaa graafinen ala Espoo tuotesuunnittelu ja -muotoilu tuotesuunnittelu ja -muotoilu graafinen ala Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Supercell Oy Y-tunnus 2336509-6 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, eLearning Instructional Designer/Developer, on ilmoitettu Supercell -palvelussa 14.06.2016 ja sen on julkaissut Supercell. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus