Duunitori suosittelee
User Interface Designer (Global SW Platform team)

Landis+Gyr Oy

40420 - Jyväskylä

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

UX Designer

Nitro

Helsinki

Interface Designer for Wiring Master File Documentation

Adecco Finland

Finland

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 14.06.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Description Articulate, Captivate, Photoshop, Camtasia, CSS, Javascript, LMS, SCORM – do we still have your attention? How about games, learning, customer support, and the possibilities offered by technology in the field of training – bouncing off the walls yet? If yes, you could be the superhero we’re looking for to ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Helsinki tuotesuunnittelu ja -muotoilu Sipoo tuotesuunnittelu ja -muotoilu Vantaa tuotesuunnittelu ja -muotoilu Espoo graafinen ala Helsinki graafinen ala Sipoo graafinen ala Vantaa graafinen ala Espoo tuotesuunnittelu ja -muotoilu graafinen ala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Supercell Oy Y-tunnus 2336509-6 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, eLearning Instructional Designer/Developer, on ilmoitettu Supercell -palvelussa 14.06.2016 ja sen on julkaissut Supercell. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus