Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 30.05.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme jatkuvasti ICT-alan avainhenkilöitä määräaikaisiin asiakastoimeksiantoihin. Olemme kiinnostuneita esimerkiksi hankejohtajista, projektipäälliköistä, palvelupäälliköistä, IT-arkkitehdeistä, testauspäälliköistä sekä avoimen lähdekoodin kehittäjistä. Asiakastoimeksiantomme tulevat usein lyhyellä varoitusajalla ja ovat projektiluonteisia, tyypillisesti 6 - 24 kuukauden mittaisia. Tehtävissä vaaditaan oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, asiakasystävällistä otetta ja aiempaa kokemusta projektityöstä. Kokemus asiakastoimitusprojekteista konsultin roolissa on selvä etu. Voit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Promotive HR1 Oy Y-tunnus 2400258-8 Toimiala Työnvälitystoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ICT-alan ammattilaisia projektiluonteisiin työsuhteisiin, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 30.05.2016 ja sen on julkaissut Promotive HR1 Oy . Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.06.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus