Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme tiimiimme ripsientekijää tai kosmetologia jolla ripsikoulutus. Ensisijalla omalla toiminimellä tekevät. Valmis asiakaskunta, tässä tilaisuus!

Työnantaja: Tzana Sijainti: Torikatu 24, 67100 KOKKOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: pauliina hautala pauliina.hautala@tzana.fi 0405510101 Ilmoitus jätetty: 01.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Torikatu 24, 67100 KOKKOLA

Yritystiedot

Toiminimi tzana Y-tunnus 2298013-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ripsientekijä/kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Tzana. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola , osoitteessa Torikatu 24, 67100 KOKKOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa