Duunitori suosittelee
Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Vuoromestari

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00100 - Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme joukkoomme osaavaa ja motivoitunutta Työvalmentajaa Polku55 hankkeeseen. Kuntoutuspolku ry on yleishyödyllinen yhdistys jonka tarkoituksena on tarjota työllisyydenhoitopalveluja ja pyrkiä työttömien työllistämiseen palkkatuella muihin kuin elinkeinotoimminnaksi katsottaviin tehtäviin. Yhdistyksellä on alkanut syyskuussa 2015 ESR projekti Polku55. Projekti on suunnattu yli 55 vuotiaille työttömille ja toteutetaan sosiaalityön viitekehyksessä matalan kynnyksen periaatteella ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Tampere liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työvalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Kuntoutuspolku ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus