Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Promoottori

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme joukkoomme osaavaa ja motivoitunutta Työvalmentajaa Polku55 hankkeeseen. Kuntoutuspolku ry on yleishyödyllinen yhdistys jonka tarkoituksena on tarjota työllisyydenhoitopalveluja ja pyrkiä työttömien työllistämiseen palkkatuella muihin kuin elinkeinotoimminnaksi katsottaviin tehtäviin. Yhdistyksellä on alkanut syyskuussa 2015 ESR projekti Polku55. Projekti on suunnattu yli 55 vuotiaille työttömille ja toteutetaan sosiaalityön viitekehyksessä matalan kynnyksen periaatteella ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Tampere liikuntapalvelut ja urheiluala Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työvalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Kuntoutuspolku ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa