Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työväen Sivistysliitto TSL ry hakee koulutussuunnittelijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi

Työväen Sivistysliitto TSL ry on työväenliikkeen arvopohjaan sitoutunut järjestöjen oppilaitos, joka rohkaisee ihmisiä osallistumiseen ja vaikuttamiseen yhteiskunnassa. Haemme koulutussuunnittelijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi 1.1.-31.8.2017 väliselle ajalle. Koulutussuunnittelija sijoittuu koulutusosastolla tiimiin, joka vastaa työelämä- ja järjestö- sekä yhteiskunnallisesta koulutuksesta.

Koulutuspalvelumme ovat pääosin tilauspohjaisia ja niillä vastataan räätälöidysti jäsenkentältämme nouseviin koulutustarpeisiin. Tarjoamissamme työelämäaiheissa painottuvat työhyvinvointi ja vuorovaikutustaidot, järjestöaiheissa viestintä ja järjestöjohtaminen. Yhteiskunnalliset aiheet painottuvat yhteiskunnallisen analyysin lisäksi vaikuttamiseen ja muutoksen johtamiseen. Lähiopetuksen sekä opetussuunnitelmien ja veto-ohjeiden lisäksi tuotamme verkkokursseja ja monimuoto-opetusta.

Koulutussuunnittelijan tehtäviin kuuluu työelämä- ja järjestö- sekä yhteiskunnallisten koulutusten suunnittelua ja vetämistä. Tukenasi on asiantunteva ja osaava tiimi sekä koko koulutusosasto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aihesisältöjen tuntemuksen lisäksi kokemusta aikuisten yhteistoiminnallisesta opettamisesta, hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, rakentavaa ja ratkaisukeskeistä otetta ajoittain nopeastikin muuttuvissa tilanteissa, aikuisopettajan pedagogista pätevyyttä sekä työväenliikkeen tehtäviin sopivaa arvomaailmaa. Arvostamme näkemyksellistä ja ennakoivaa otetta aikuiskoulutuksen kehittämiseen sekä verkkopedagogista asiantuntemusta.

Toimipaikka sijaitsee Helsingissä. Tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa. Tehtävään sisältyy myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Hakemukset tulee toimittaa 17.11.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen katri.soder@tsl.fi

Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa koulutuspäällikkö Inari Juntumaa, inari.juntumaa@tsl.fi, 040 905 1940.

TE-toimistojen ohjeiden mukaisesti vuorotteluvapaasijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Web-osoite: http://www.tsl.fi Työnantaja: Työväen Sivistysliitto TSL ry Sijainti: Siltasaarenkatu 18 - 20 A 6. krs, 00530 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: koulutuspäällikkö Inari Juntumaa, inari.juntumaa@tsl.fi, 040 905 1940 Hakemukset: Sähköpostitse toimitettavat hakemukset osoitteeseen katri.soder@tsl.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 17.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Siltasaarenkatu 18 - 20 A 6. krs, 00530 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Työväen Sivistysliitto TSL ry Y-tunnus 0215382-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulutussuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Työväen Sivistysliitto TSL ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Siltasaarenkatu 18 - 20 A 6. krs, 00530 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa