Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työväen Sivistysliitto TSL ry hakee koulutussuunnittelijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi Työväen Sivistysliitto TSL ry on työväenliikkeen arvopohjaan sitoutunut järjestöjen oppilaitos, joka rohkaisee ihmisiä osallistumiseen ja vaikuttamiseen yhteiskunnassa. Haemme koulutussuunnittelijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi 1.1.-31.8.2017 väliselle ajalle. Koulutussuunnittelija sijoittuu koulutusosastolla tiimiin, joka vastaa työelämä- ja järjestö- sekä yhteiskunnallisesta koulutuksesta. Koulutuspalvelumme ovat pääosin tilauspohjaisia ja niillä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Hakaniemi() asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki henkilöstöhallinto ja -kehitys Hakaniemi() henkilöstöhallinto ja -kehitys Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi henkilöstöhallinto ja -kehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Työväen Sivistysliitto TSL ry Y-tunnus 0215382-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulutussuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Työväen Sivistysliitto TSL ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus