Duunitori suosittelee
Tekninen IT-asiantuntija Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee Työturvallisuuden erityisasiantuntijaa kehittämään Kevitsan kaivosalueen kokonaisvaltaista turvallisuuskulttuuria sen kaikilla osa-alueilla. Tehtävät Työturvallisuuden erityisasiantuntijan päätehtäviin kuuluvat: -Yhtiönlaajuisen turvallisuuden toimintasuunnitelman kehittäminen ja toteuttaminen -Turvallisuusjohtamisjärjestelmästä vastaaminen -Turvallisuuslainsäädännön asiantuntijatehtävät -Riskinhallintatyökalujen kehittäminen ja jalkauttaminen -Turvallisuusauditoinnit ja työpistekohtaiset tarkastukset -Esimiesten ja työntekijöiden turvallisuuskoulutuksen tarpeiden tunnistaminen ja koulutusten suunnittelu -Sisäisen viestinnän kehittäminen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sodankylä asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työturvallisuuden erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Boliden Kevitsa Mining Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Sodankylä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus