Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee Työturvallisuuden erityisasiantuntijaa kehittämään Kevitsan kaivosalueen kokonaisvaltaista turvallisuuskulttuuria sen kaikilla osa-alueilla. Tehtävät Työturvallisuuden erityisasiantuntijan päätehtäviin kuuluvat: -Yhtiönlaajuisen turvallisuuden toimintasuunnitelman kehittäminen ja toteuttaminen -Turvallisuusjohtamisjärjestelmästä vastaaminen -Turvallisuuslainsäädännön asiantuntijatehtävät -Riskinhallintatyökalujen kehittäminen ja jalkauttaminen -Turvallisuusauditoinnit ja työpistekohtaiset tarkastukset -Esimiesten ja työntekijöiden turvallisuuskoulutuksen tarpeiden tunnistaminen ja koulutusten suunnittelu -Sisäisen viestinnän kehittäminen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sodankylä asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sodankylä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työturvallisuuden erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Boliden Kevitsa Mining Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sodankylä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus