Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee Työturvallisuuden erityisasiantuntijaa kehittämään Kevitsan kaivosalueen kokonaisvaltaista turvallisuuskulttuuria sen kaikilla osa-alueilla. Tehtävät Työturvallisuuden erityisasiantuntijan päätehtäviin kuuluvat: -Yhtiönlaajuisen turvallisuuden toimintasuunnitelman kehittäminen ja toteuttaminen -Turvallisuusjohtamisjärjestelmästä vastaaminen -Turvallisuuslainsäädännön asiantuntijatehtävät -Riskinhallintatyökalujen kehittäminen ja jalkauttaminen -Turvallisuusauditoinnit ja työpistekohtaiset tarkastukset -Esimiesten ja työntekijöiden turvallisuuskoulutuksen tarpeiden tunnistaminen ja koulutusten suunnittelu -Sisäisen viestinnän kehittäminen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sodankylä asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työturvallisuuden erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Boliden Kevitsa Mining Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sodankylä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus