Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus


Työ- ja elinkeinopalvelut(TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Uudenmaan TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, Koeaika 4 kk.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:
Tehtävä on sijoitettu Uudenmaan TE-toimiston työttömyysturvayksikköön. Virkapaikkana on Helsinki. Työttömyysturvayksikkö vastaa työttömyysturvan asiantuntijaselvitysten ratkaisemisesta, työvoimapoliittisten asiantuntijalausuntojen antamisesta sekä valitusvastineista. Haussa olevan asiantuntijan lopullinen tehtävänkuva määritellään valittavan henkilön mukaan. Tehtävä voidaan painottaa joko työttömyysturvan ratkaisutehtäviin tai valitusvastineiden laatimiseen. Työ edellyttää kykyä hallita laajoja asiakokonaisuuksia ja taitoa selvittää monimutkaisia tapauksia.

Hakijalta odotamme:
Toivomme korkeakoulutasoista koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta ja monipuolista työkokemusta. Odotamme tarkkuutta, joustavuutta, paineensietokykyä ja hyvää tilannetajua. Luemme eduksi:
Arvostamme työhallinnon ja työttömyysturvasääntelyn tuntemusta, ongelmanratkaisutaitoja, muutoskyvykkyyttä, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Työkokemus vastaavista asiantuntijatehtävistä katsotaan eduksi.
Työssä tarvittava kielitaito:
Kielitaidoksi toivomme erinomaisen suomen kielen lisäksi vähintään virkamiesruotsin tasoa sekä hyvää käytännön englannin taitoa.
Palkkauksen peruste:
Palkkaus määräytyy työhallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason neljä (4) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on 2009,94 euroa kuukaudessa, minkä lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi olla enimmillään 45 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Mahdollisilla kielipisteillä ja tehtäväpainotuksilla voi olla palkkaa nostava vaikutus.
Työnantaja: Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Ari Sormunen
Palvelupäällikkö
Puhelin: 0295 040 748
Sähköposti: ari.sormunen@ te-toimisto.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fe810aca-f375-4f05-83eb-71bffd4e8ed5 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työttömyysturva-asiantuntija, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa