Duunitori suosittelee
Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Työ- ja elinkeinopalvelut(TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Uudenmaan TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

TYÖTEHTÄVÄT
Tehtävä on sijoitettu Uudenmaan TE-toimiston työttömyysturvayksikköön. Virkapaikkana on Helsinki. Työttömyysturvayksikkö vastaa työttömyysturvan asiantuntijaselvitysten ratkaisemisesta, työvoimapoliittisten asiantuntijalausuntojen antamisesta sekä valitusvastineista. Haussa olevan asiantuntijan lopullinen tehtävänkuva määritellään valittavan henkilön mukaan. Tehtävä voidaan painottaa joko työttömyysturvan ratkaisutehtäviin tai valitusvastineiden laatimiseen. Työ edellyttää kykyä hallita laajoja asiakokonaisuuksia ja taitoa selvittää monimutkaisia tapauksia.

VAATIMUKSET
Toivomme korkeakoulutasoista koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta ja monipuolista työkokemusta. Odotamme tarkkuutta, joustavuutta, paineensietokykyä ja hyvää tilannetajua.
Arvostamme työhallinnon ja työttömyysturvasääntelyn tuntemusta, ongelmanratkaisutaitoja, muutoskyvykkyyttä, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Työkokemus vastaavista asiantuntijatehtävistä katsotaan eduksi.
Kielitaidoksi toivomme erinomaisen suomen kielen lisäksi vähintään virkamiesruotsin tasoa sekä hyvää käytännön englannin taitoa.

Palkkaus määräytyy työhallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason neljä (4) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on 2009,94 euroa kuukaudessa, minkä lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi olla enimmillään 45 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Mahdollisilla kielipisteillä ja tehtäväpainotuksilla voi olla palkkaa nostava vaikutus.

Koeaika 4 kk.
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen.
Viitenumero: 32-495-2016

Työnantaja: Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto Sijainti: 00520 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, Koeaika 4 kk. Yhteystiedot: Ari Sormunen, Palvelupäällikkö, 0295 040 748, ari.sormunen@te-toimisto.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fe810aca-f375-4f05-83eb-71bffd4e8ed5 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: KEHA kirjaamo PL 1000 50101 MIKKELI Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00520 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työttömyysturva-asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00520 - Helsinki , osoitteessa 00520 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa