Duunitori suosittelee
CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Lahti

Amnesty International Suomen osasto

15100 - Lahti

Varastotyöntekijöitä vantaan alueelle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijä, rahoituksen tukitehtävät/suuryritykset

Finnvera

Helsinki

Koodareita Oulun parhaille ohjelmistoalan yrityksille

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kauneusalan ammattilainen tai sellaiseksi valmistuva? Nyt tarjolla uudenlainen konsepti alan yrittäjille, jossa riskit ja kulut on minimoitu ja sinulla on kerrankin mahdollisuus olla oman itsesi herra. Loistava mahdollisuus myös alan opiskelijoille, jotka haluavat aloitella yrittäjyyttä jo opintojen ohella ilman suurta riskiä ja sitoutumista. Jos omistat toiminimen ja sinulla on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Isokyrö maa-, metsä- ja kalatalouden työt Laihia maa-, metsä- ja kalatalouden työt Maalahti maa-, metsä- ja kalatalouden työt Mustasaari maa-, metsä- ja kalatalouden työt Vaasa maa-, metsä- ja kalatalouden työt Vöyri yrittäjä Isokyrö yrittäjä Laihia yrittäjä Maalahti yrittäjä Mustasaari yrittäjä Vaasa yrittäjä Vöyri maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työtilaa kauneudenhoitoalan yrittäjälle tai alan opiskelijalle, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Yksityinen tmi. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus