Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Oletko kauneusalan ammattilainen tai sellaiseksi valmistuva? Nyt tarjolla uudenlainen konsepti alan yrittäjille, jossa riskit ja kulut on minimoitu ja sinulla on kerrankin mahdollisuus olla oman itsesi herra. Loistava mahdollisuus myös alan opiskelijoille, jotka haluavat aloitella yrittäjyyttä jo opintojen ohella ilman suurta riskiä ja sitoutumista.

Jos omistat toiminimen ja sinulla on oma asiakaskunta tai olen hankkimassa sellaista, ota yhteyttä niin kerron lisää. Vielä tässä vaiheessa tilaratkaisuihin ja hankintoihin on mahdollista päästä vaikuttamaan.

Työnantaja: Yksityinen tmi Sijainti: Vaasa, Suomi Ilmoitus jätetty: 02.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vaasa, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työtilaa kauneudenhoitoalan yrittäjälle tai alan opiskelijalle, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Yksityinen tmi. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Suomi , osoitteessa Vaasa, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa