Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot. Visiomme on Hyvinvointia työstä , sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 550.
Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Haemme Työyhteisö tutkimus- ja palvelukeskukseen Helsinkiin

TUTKIJAA määräaikaiseen tehtävään

Työskentelet Working hours, health, well-being and participation in working life hankkeessa, jossa tehtävänäsi on tutkia työaikapiirteiden vaikutuksia vuorotyöunihäiriön esiintymiseen, vuorotyöunihäiriön yleisyyttä, kerätä tietokanta työajoista, vireydestä ja unesta ammattiliikenteessä sekä kehittää vireydenhallintajärjestelmän arviointimenetelmää.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. luonnon-, lääke- tai ihmistieteiden alalta, kuten psykologia). Tehtävän hoitaminen edellyttää tutkimuskokemusta terveydenhuollon tai ammattiliikenteen aloilta, kokemusta vuorotyöhön ja uneen liittyvistä kokeellisista tai epidemiologisista tutkimus- ja kehittämishankkeista, sekä kokemusta kokeellisten tai epidemiologisten tutkimusaineistojen tilastollisesta käsittelystä. Arvostamme myös hyviä esiintymis- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn moniammatillisessa ympäristössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Työsuhde on määräaikainen ja alkaa 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan jatkuen 31.12.2017 saakka. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 31.10.2016 osoitteessa www.ttl.fi/avoimettoimet.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusprofessori Mikko Härmä, (mikko.harma@ttl.fi, puh. 030 474 2729).

Web-osoite: http://www.ttl.fi Työnantaja: Työterveyslaitos Sijainti: 00250 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusprofessori Mikko Härmä Hakemukset: https://rekry.oikotie.fi/recruitment/application/m/14674/locale/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00250 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Työterveyslaitos Y-tunnus 0220266-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tutkija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Työterveyslaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00250 - Helsinki , osoitteessa 00250 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa