Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksemme palvelukseen kielitaitoista toimistotyöntekijää Hämeenlinnaan. Asiakkaamme on erikoistunut laadukkaiden apuvälineiden, hygieniatuotteiden, tuki- ja ortoosien sekä tuki- ja kompressiosukkien maahantuontiin. Asiakasryhmän muodostavat julkisen ja yksityissektorin toimijat. Tehtävänkuvaus: Asiakaspalveluhenkilön tehtäviin kuuluvat päivittäiset asiakaspalvelutehtävät, B2B asiakkaiden tilausten käsittely, online -verkkokauppatilaukset, tiivis yhteydenpito eri sidosryhmiin, päivystys sekä puhelinvaihde. Muihin tehtäviin tulet osallistumaan aikasi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Hämeenlinna hallinto, yleiset toimistotyöt Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Työpalvelu VOIMA Oy Y-tunnus 2516314-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Työpalvelu VOIMA Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13100 - Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa