Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Card Customer Service Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksemme palvelukseen kielitaitoista toimistotyöntekijää Hämeenlinnaan. Asiakkaamme on erikoistunut laadukkaiden apuvälineiden, hygieniatuotteiden, tuki- ja ortoosien sekä tuki- ja kompressiosukkien maahantuontiin. Asiakasryhmän muodostavat julkisen ja yksityissektorin toimijat. Tehtävänkuvaus: Asiakaspalveluhenkilön tehtäviin kuuluvat päivittäiset asiakaspalvelutehtävät, B2B asiakkaiden tilausten käsittely, online -verkkokauppatilaukset, tiivis yhteydenpito eri sidosryhmiin, päivystys sekä puhelinvaihde. Muihin tehtäviin tulet osallistumaan aikasi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Hämeenlinna hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Työpalvelu VOIMA Oy Y-tunnus 2516314-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Työpalvelu VOIMA Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus