Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme palkanlaskijaa / henkilöstöassistenttia Hämeenlinnan toimistomme kasvun vahvistukseksi. Toimenkuvasi koostuu pääsääntöisesti palkanlaskennan tehtävistä, jossa sinun tulee hallita lukuisia eri työehtosopimuksia samanaikaisesti. Varsinaisen palkanlaskennan lisäksi tehtäviin sisältyy erilaisten tilastojen ja raporttien laatiminen asiakkaillemme.Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat myös osto- ja myyntireskontran hoito sekä yhteistyö vakuutusyhtiöön ja eri viranomaisiin tarpeen mukaan. Toimit tarvittaessa henkilöstökonsulttiemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Hämeenlinna taloushallinto Hämeenlinna henkilöstöhallinto ja -kehitys Hämeenlinna hallinto, yleiset toimistotyöt taloushallinto henkilöstöhallinto ja -kehitys Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Työpalvelu VOIMA Oy Y-tunnus 2516314-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkanlaskija / henkilöstöassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Työpalvelu VOIMA Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa