Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Controller

Cargotec

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme palkanlaskijaa / henkilöstöassistenttia Hämeenlinnan toimistomme kasvun vahvistukseksi. Toimenkuvasi koostuu pääsääntöisesti palkanlaskennan tehtävistä, jossa sinun tulee hallita lukuisia eri työehtosopimuksia samanaikaisesti. Varsinaisen palkanlaskennan lisäksi tehtäviin sisältyy erilaisten tilastojen ja raporttien laatiminen asiakkaillemme.Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat myös osto- ja myyntireskontran hoito sekä yhteistyö vakuutusyhtiöön ja eri viranomaisiin tarpeen mukaan. Toimit tarvittaessa henkilöstökonsulttiemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Hämeenlinna taloushallinto Hämeenlinna henkilöstöhallinto ja -kehitys Hämeenlinna hallinto, yleiset toimistotyöt taloushallinto henkilöstöhallinto ja -kehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Työpalvelu VOIMA Oy Y-tunnus 2516314-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkanlaskija / henkilöstöassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Työpalvelu VOIMA Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus