Duunitori suosittelee
Vuoromestari

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00100 - Helsinki

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

IPP Developer

Wärtsilä

France

Controller

Cargotec

Helsinki

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme turva-auttajia Helsingin ja Tampereen toimipisteille toistaiseksi voimassa oleviin osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Tehtävään valittujen turva-auttajien työtehtäviin kuuluu ajovastetehtävien suorittaminen asiakkaiden koteihin, jossa turva-auttajat arvioivat hoitotarpeen auttamiskäynnin aikana. Tehtäviin kuuluvat lisäksi yhteydenpito asiakkaisiin, raportoinnit, asiakaspalvelu, palaverit asiakkaan ja kotihoidon kanssa sekä perehdyttäminen ja ohjeiden laatiminen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työntekijöitä liikkuviin turva-auttajatehtäviin, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Avarn Security Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus