Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme turva-auttajia Helsingin ja Tampereen toimipisteille toistaiseksi voimassa oleviin osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Tehtävään valittujen turva-auttajien työtehtäviin kuuluu ajovastetehtävien suorittaminen asiakkaiden koteihin, jossa turva-auttajat arvioivat hoitotarpeen auttamiskäynnin aikana. Tehtäviin kuuluvat lisäksi yhteydenpito asiakkaisiin, raportoinnit, asiakaspalvelu, palaverit asiakkaan ja kotihoidon kanssa sekä perehdyttäminen ja ohjeiden laatiminen.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää

soveltuvaa koulutusta, vähintään lähihoitajakoulutus

B-ajokorttia

tietoteknisiä valmiuksia ja hyviä tiedonhakutaitoja

asiakaspalveluasennetta ja tiimityöskentelytaitoja

soveltuvuutta vuorotyöhön ja yksintyöskentelyyn

vartijakortti luetaan eduksi

Arvostamme työntekijöidemme asiakaslähtöistä ja laadukasta palveluotetta sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Alan parhaiden osaajien avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevia ja laadukkaita turva-auttajapalveluita.

AVARN Securityssä saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää.

Lisätietoja tehtävästä: Antti Ipatti, (antti.ipatti@avarn.fi), Pasi Rouvali, (pasi.rouvali@avarn.fi) ja Marko Kannonmaa, (marko.kannonmaa@avarn.fi).

Hae tehtävää viimeistään 15.11.2016. Toimi nopeasti sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Web-osoite: http://www.avarn.fi Työnantaja: Avarn Security Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 15.11.2016, Tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Raisa Toivonen Avarn Security Oy Hakemukset: https://my.teamio.com/molfi/90510db9-c344-4f87-83d3-08480e1c9a0f Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työntekijöitä liikkuviin turva-auttajatehtäviin, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Avarn Security Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa