Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työnjohtaja/tiiminvetäjä

Arhitex Oy on nuori kasvuvaiheessa oleva kansainvälinen, yritys joka suunnittelee ja toteuttaa telineiden ja sääsuojien asennusprojekteja. Yritys panostaa turvallisuuteen ja tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuksia lisäkoulutukseen sekä etenemiseen uralla. Turvallisuuden ohella tärkeitä asioita yritykselle ovat hyvä laatu ja asiakaslähtöinen ajattelutapa.

Haemme osaavaa telinetiiminvetäjää, jolla on kokemusta telineasennuksesta ja korkealla työskentelystä. Työtehtävänäsi ovat julkisivutelineiden, teollisuustelineiden ja sääsuojien asennus- ja purkutyöt. Johdat omalla esimerkillä ja tietämyksellä telineasennusryhmää asiakasprojekteissamme, vastaat projektin sujuvasta etenemisestä ja huolehdit että ryhmässä toimitaan työturvallisuussäännösten ja määräysten mukaisesti. Työt ovat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Hakijalta edellytämme:
- Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
- Teline- tai muuta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta
- Ammattimaista asennetta ja tiimityöskentelytaitoja
- valmiutta työskennellä fyysisessä työympäristössä
- Suomenkielen osaamista. Toivomme sinulta lisäksi myös hyvää englannin kielen taitoa.
- Halua oppia uusia asioita
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Lisäksi sinulla tulisi mielellään olla ajokortti ja oma auto käytössäsi.

Työnantaja: Arhitex Oy Sijainti: 00580 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mikko Hirvilammi, puh: 044 2398224, arhitex@arhitex.fi Hakemukset: arhitex@arhitex.fi Ilmoitus jätetty: 02.09.2016 Haku päättyy: 01.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00580 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja/tiiminvetäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Arhitex Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00580 - Helsinki , osoitteessa 00580 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa