Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Helsinki

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme tehokkaaseen, päämäärätietoiseen, kolmen esimiehen tiimiimme kokonaisvaltaisesti ajattelevaa, motivoitunutta ohjaajaa kehittämään ja ottamaan vastuun rakennusalasta ja kuljetuksesta. Edellytämme sinulta vankkaa rakennusalan työkokemusta, koulutusta sekä ohjaus-, opetuskokemusta. Toimit esimiehenä, ohjaajana työntekijöille. Organisoit, hoidat kokonaisvaltaisesti osastojen toimintaa, hankit asiakkaita, kehität palveluita, toimintaa sekä tuotteita. Tarjoamme sinulle vapautta ja vastuuta. Tervetuloa meille töihin! ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Nokia maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Nokia johtajapositiot Nokia työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Nokia työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, rakennusala, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Nokian Väliasema ry. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Nokia .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus