Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme tehokkaaseen, päämäärätietoiseen, kolmen esimiehen tiimiimme kokonaisvaltaisesti ajattelevaa, motivoitunutta ohjaajaa kehittämään ja ottamaan vastuun rakennusalasta ja kuljetuksesta.
Edellytämme sinulta vankkaa rakennusalan työkokemusta, koulutusta sekä ohjaus-, opetuskokemusta.
Toimit esimiehenä, ohjaajana työntekijöille. Organisoit, hoidat kokonaisvaltaisesti osastojen toimintaa, hankit asiakkaita, kehität palveluita, toimintaa sekä tuotteita.
Tarjoamme sinulle vapautta ja vastuuta. Tervetuloa meille töihin!
www.väliasema.fi

Web-osoite: http://www.väliasema.fi Työnantaja: Nokian Väliasema ry Sijainti: Nokian valtatie 25 C, 37100 NOKIA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 02.01.2017, tai jo aikaisemminkin Yhteystiedot: Toiminnanjohtaja Anne Suomala, Puh: 0504665841, valiasema@gmail.com Hakemukset: Anne Suomala Nokian Väliasema ry Nokianvaltatie 25 C 37100 Nokia tai sähköisesti :valiasema@gmail.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2017 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Nokian valtatie 25 C, 37100 NOKIA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, rakennusala, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Nokian Väliasema ry. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia , osoitteessa Nokian valtatie 25 C, 37100 NOKIA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa