Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme tehokkaaseen, päämäärätietoiseen, kolmen esimiehen tiimiimme kokonaisvaltaisesti ajattelevaa, motivoitunutta ohjaajaa kehittämään ja ottamaan vastuun rakennusalasta ja kuljetuksesta. Edellytämme sinulta vankkaa rakennusalan työkokemusta, koulutusta sekä ohjaus-, opetuskokemusta. Toimit esimiehenä, ohjaajana työntekijöille. Organisoit, hoidat kokonaisvaltaisesti osastojen toimintaa, hankit asiakkaita, kehität palveluita, toimintaa sekä tuotteita. Tarjoamme sinulle vapautta ja vastuuta. Tervetuloa meille töihin! ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Nokia maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Nokia johtajapositiot Nokia työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Nokia työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, rakennusala, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Nokian Väliasema ry. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus