Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Alkavalle työmaalle (kerrostalon rakentaminen) Kauniaiseen etsimme työnjohtajan, vastaava mestari. Työn kesto noin vuosi tai toistaiseksi. Työt alkaa heti, tai sopimukseen mukaan. Työkokemus on vastaavana mestarina pääkaupunki seudulla. Vaatimukset: Työkokemus on vastaavana mestarina pääkaupunkiseudulla. Rakennusmestari tai insinööri koulutus...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Lohja maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Lohja johtajapositiot Lohja työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lohja työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, rakennusala, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Projektinjohto Palorinne Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus