Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme vastaava työnjohtaja Kajaani-Sotkamo-alueelle.

Odotamme Sinulta yhteistyökykyä ja edellytyksiä toimia työnjohtajana asiakas ja työntekijärajapinnassa. Olet määrätietoinen toiminnan ihminen ja pystyt sopeutumaan nopeasti vaihtuviin työtilanteisiin. Löydät asiakkaan tarpeita vastaavat kustannustehokkaat ja toimivat ratkaisumallit. Tehtävä vaatii hyvää organisointikykyä ja ja aktiivisuutta.

Tehtävässä menestymiselle antaa hyvät lähtökohdat soveltuva tekninen koulutus ja kokemus esimerkiksi kunnossapidon työnjohtotehtävistä sekä osaaminen teline- ja eristyspuolen tehtävistä. Tehtävässä edellytetään rakennuspiirustuksien lukemisen hallitsemista sekä Microsoft Office - ohjelmien osaamista. Hyvä pohjakoulutus on rakennuspuolen tai kone ja tuotantotekniikan AMK-tutkinto, jossa erikoistuminen eristysalaan tai työn kautta hankittu vankka kokemus eristys- ja telinealasta.

Työnantaja: JE Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: 87100 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Andreas Liljedahl +358442397898 andreas.liljedahl@jehp.fi Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 87100 KAJAANI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, muut teollisuuden alat, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut JE Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani , osoitteessa 87100 KAJAANI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa