Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme henkilön jolla on kiinnostusta ja kokemusta maatalouden toiminnasta. Kartanolla kasvatamme heinää, perunaa ja muita erikoiskasveja. Kartanolla on lisäksi nautakarjaa ja muita eläimiä. Kartano kehitetään kovaa vauhtia. Nyt tarvitsemme työjohtajan. Työmäärä on tasaista ympäri vuoden. Hakemuksen sähköpostiin, lisäksi palkkatoivomus....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Kristiinankaupunki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kristiinankaupunki johtajapositiot Kristiinankaupunki talousjohto Kristiinankaupunki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kristiinankaupunki työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot talousjohto työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kristiinankaupunki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, maatalous, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut Klåvus Kartano Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kristinestad .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa