Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Etsimme henkilön jolla on kiinnostusta ja kokemusta maatalouden toiminnasta. Kartanolla kasvatamme heinää, perunaa ja muita erikoiskasveja. Kartanolla on lisäksi nautakarjaa ja muita eläimiä. Kartano kehitetään kovaa vauhtia. Nyt tarvitsemme työjohtajan. Työmäärä on tasaista ympäri vuoden.

Hakemuksen sähköpostiin, lisäksi palkkatoivomus.

Työnantaja: Klåvus Kartano Oy Sijainti: Lillsundintie 49, 64300 LAPVÄÄRTTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 15.09.2016 Yhteystiedot: Ulf Klåvus 0405688567 ulf.klavus@klavus.fi Ilmoitus jätetty: 05.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lillsundintie 49, 64300 LAPVÄÄRTTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, maatalous, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut Klåvus Kartano Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kristinestad , osoitteessa Lillsundintie 49, 64300 LAPVÄÄRTTI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa