Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme työnjohtajan, vastaava mestari työmaalle Kauniaiseen alkavalle kerrostalolle. Työn kesto noin vuosi tai toistaiseksi. Työt alkaa heti, tai sopimukseen mukaan. Vaatimukset: Työkokemus on vastaavana mestarina pääkaupunkiseudulla. Rakennusmestari tai insinööri koulutus Jos olet kiinnostunut laita hakemus ja CV sähköpostitse: tapani.palorinne@bassotalo.fi tai julia.palorinne@palorinne.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Kauniainen maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kauniainen johtajapositiot Kauniainen työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kauniainen työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kauniainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Projektinjohto Palorinne Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02700 - Kauniainen .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa