Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Työnjohtaja (telineala)

Arhitex Oy on nuori kasvuvaiheessa oleva kansainvälinen yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa telineiden ja sääsuojien asennusprojekteja. Yritys panostaa turvallisuuteen ja tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuksia lisäkoulutukseen sekä etenemiseen uralla. Turvallisuuden ohella tärkeitä asioita yritykselle ovat hyvä laatu ja asiakaslähtöinen ajattelutapa.

Haemme osaavaa työnjohtajaa, jolla on kokemusta telineasennuksesta. Työtehtävänäsi ovat julkisivutelineiden, teollisuustelineiden ja sääsuojien asennus- ja purkutöiden koordinointi ja suunnittelu. Vastaat projektin sujuvasta etenemisestä, huolehdit logistisista järjestelyistä ja muista työnjohdollisista tehtävistä. Tehtäviisi kuuluu työsuoritteiden dokumentointi ja tilausten käsittely sekä yhteydenpito asiakkaisiin ja telineasennusryhmiimme. Tunnet telinealan sekä työturvallisuussäännökset ja osallistut uusien työntekijöiden perehdytykseen näitä koskien. Työt ovat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Hakijalta edellytämme:
- Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
- Rakennusalan koulutusta
- Ammattimaista asennetta ja tiimityöskentelytaitoja
- Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä
- Suomen kielen osaamista. Toivomme sinulta lisäksi myös hyvää englannin kielen taitoa.
- Halua oppia uusia asioita
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Lisäksi sinulla tulisi mielellään olla ajokortti ja oma auto käytössäsi.

Työnantaja: Arhitex Oy Sijainti: Lautatarhankatu 6, 00580 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mikko Hirvilammi, puh: 044 239 8224, arhitex@arhitex.fi Hakemukset: arhitex@arhitex.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lautatarhankatu 6, 00580 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Arhitex Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Lautatarhankatu 6, 00580 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa