Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme aputyöntekijää rakennus- ja asennustöihin liittyviin telinetöihin. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja valmiutta fyysisesti raskaaseen työhön ja etenkin kovaa työintoa. Etsimme siis ns. hyvää tyyppiä, joka voisi oppia telineasentajaksi tekemällä töitä kokeneempien mukana.

Työturvallisuuskortti ja mahdollisuus kulkea omalla autolla ovat plussaa. Täytä hakemus Työmyyräpalvelun kotisivulla www.tyomyyra.fi tai soita Juha Rusaselle 040 555 4490.

Työmyyräpalvelu Oy on paikallinen haalarihommiin keskittyvä henkilöstövuokrausyritys.

Työmyyrä tunnetaan vuokrafirmana, jossa työntekijöiltä saadun palautteen mukaan työsuhdeasiat ja palkka-asiat hoidetaan hyvin ja joustavasti.

Web-osoite: http://tyomyyrapalvelu.fi Työnantaja: Työmyyräpalvelu Oy Sijainti: 90620 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 24.10.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: RUSANEN JUHA TAPIO, Puh: 0405554490 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90620 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Työmyyräpalvelu Oy Y-tunnus 1645619-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apumies rakennustelinetöihin, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Työmyyräpalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90620 - Oulu , osoitteessa 90620 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa