Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme aputyöntekijää rakennus- ja asennustöihin liittyviin telinetöihin. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja valmiutta fyysisesti raskaaseen työhön ja etenkin kovaa työintoa. Etsimme siis ns. hyvää tyyppiä, joka voisi oppia telineasentajaksi tekemällä töitä kokeneempien mukana. Työturvallisuuskortti ja mahdollisuus kulkea omalla autolla ovat plussaa. Täytä hakemus Työmyyräpalvelun kotisivulla www.tyomyyra.fi tai soita Juha Rusaselle 040 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Oulu talonrakennus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Työmyyräpalvelu Oy Y-tunnus 1645619-2 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apumies rakennustelinetöihin, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Työmyyräpalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus